Min nya gympadräkt :)

Glömt att sätta upp en bild på min nya gympadräkt. Så ni får det nu :)



Den ser ganska blå ut på bilden, men är lila i verkligheten :)

Bara 1 prov kvar

okej, idag hade jag biologiprov och nu har jag bara 1 prov kvar, så nu är det dags att börja blogga igen. Förlåt, men jag har helt seriöst typ inte varit på datorn sen jag blogga senast. Men ändring på det! Föresten är jag helt inne i gossip. Nu ska jag göra lite till av matteläxan, sen är det träning och sen hem och sova :D


Färdigt tittat för idag!

Nu kom mamma och sa att jag inte kunde titta längre, har typ tittat sen 2 idag. Så himla bra ♥ Nu ska jag göra mina läxor och sedan vill jag rita lite. Mamma tjatar nu, så nu måste jag sluta här på datan , men jag bloggar mer senare ikväll. Ha det bra puss :)

GG

Kollar gossip nu.. Bloggar mer när jag sett färdigt :D

Samhälla

Efter att ha försökt få in samhälla i huvudet hela kvällen har jag nu lyckats, lite iaf. Mamma och Malin förklarade för att jag sklle förstå. Nu måste jag sova, ska upp tidigt i morron och börjar dagen med prov. Jättenice -.- . men då har jag de gjort, så slipper jag oroa mig för de. KKänner redan nu hur jag pressar tänder och har huvudvärk. Jaja, nu ska jag sova. Godnatt:)

Låt jag hör på hela tidene nu..

Jag vet inte, imorse på mtv kom den och nu hör jag den hela tiden ;)


Dagsverke

Har ni några förslag på var jag kan jobba på dagsverke? Har ingen aning var jag kan jobba! Kan ni komma på nåt? :D

Skolan väntar :)

Snart ska jag sitta i skolan, i finska klassrummet och kolla på film. Men först ska jag klä på mig och fixa mig lite till. Tänkte bara säga att jag slutar 1 idag, så jag kan blogga ganska direkt. Jag skriver snart igen. Ha det bra så länge :)

Överaskningen är..

..att jag har fått min nya gympadräkt :D :D :D Intresserade va? Jag älskar den, det roliga var att jag beställde en som på bilden såg ut att vara riktigt mörkblå och vit och ljusblå. Dom färgerna, men när mamma och jag for efter den idag och jag öppnade paketet, så var den alldeles lila. Men den blev snygg så också. Nu ska jag läsa. Igår låg jag uppe till över 1 och kunde inte sova. Så godnatt!

Homework

Har suttit och gjort läxor hela dan idag. Skönt att inte ha nå mycket kvar. Ikväll måste jag plugga samhälla. Har prov på onsdag, och fattar ingenting. Men nu har det börjat gå lättare när jag får lite hjälp och när jag verkigen försöker :D





Ps. Nu kom mamma hem med ett bra meddelande , säger ikväll :D

Good song :)



<3

Jag avslutar med en bra låt :)

Coola pappa (Y)

HAha, jag sitter och förklarar till pappa hur msn funkar. Han tycker de är värsta coolt ju! HAha, sötis asså. Nu ska jag vara här på datan lite till, sen ska jag se top model och sen ensam mamma söker, hur dåligt de än är. Orkar inte göra nånting annat ;) Nu ska jag kolla lite kläder innan jag går. Ha det bra  !  puss


-.-


Jag hatar U-styrka.

Det var så alla sa idag på träningen. Jag menar allvar, jag svettades som en gris. Guud vad tungt det var. Annars gick träningen riktigt bra idag. Börjar få in rondat på bommen nu, inte lika rädd för den nu längre! Nu är det samhälla som gäller, fattar ingenting typ, så jag vill börja i tid. JAg skriver lite senare, jag ville bara att ni skulle veta att jag lever efter den här träningen :)


Jag hatar att måsta komma på rubriker ;)

OM ni ville veta det! De är alltid lika svårt ju! Jaja, tänkte bara säga att jag är uppstigen, eller jag har iaf vakna, ligger i sängen fortfarande. Snart ska jag stiga upp och fixa mig lite innan bilden åker iväg till Fryshuset, där det är träning som gäller. Sedan ska jag göra mina läxor (ska bli en riktig pluggare i skolan nu ;) ) och sedan vet jag inte.

Ha det bra, så skriver jag mera när jag kommer hem från gympan ! Eller KANSKE före, får se om jag hinner ! Puss


RSS 2.0