!!!

sista bilderna ni får 2009!




Nyår

Det är nyår idag(Y) och jag är sjuk (N). Kan inte prata, hela min hals är igentäckt, men det gör inget! Haha, ikväll kommer Janina hit, vi ska bara se en film först och sen ner till stan, vill inte vara ute för mycket nu och inte kunna göra nånting på nån vecka sen..Så, men jag tror nog det blir en rolig kväll. Nu ska jag klä på mig varm och traska ner till stan och köpa halstabletter! Det kan ju liksom behövas. Ha det så bra, puss!



Det man kommer minnas mest av året, är helt klart öspelen! ♥

Rea

Alla butiker har ju mellandagsrea nu! Jag vet att dom egentligen bara rear ut gamla saker ingen vill ha typ.. Men typ koftor och sånt är det alltid bra att köpa på rea! Jag menar vem behöver inte en svart kofta liksom. Jag har iaf kollat på kläder nu idag, funderar på att köpa lite saker för mina julklappspengar :)




Gulliga skor :)

.

Är hos Britt idag igen (Y), vi har ätit middag här! Riktigt gott, vi fick tacos. Har haft fullt upp idag med träningen, så har knappt varit hemma! Ikväll blir de nog desperate, som igår. Skriver mer då! Puss


Barnvakt

Sitter i Britts hus igen och är barnvakt tsm med Vilde, så kan inte skriva så mycket. Nu kommer Trolle hit, så gullig med sina små lockar. På gott humör är hon också.

När jag kmr hem är det desperate och ugly betty som gäller! ooooo, syns!

Puss

Min nya lilla rosa!

Fick en mobil igår. En rosa ♥ hihi. Emma har en likadan, så hon har lärt mig hur den funkar! Jag har fått jättebra julklappar! Guuuuuud, jag ÄLSKAR julen! HAha, nu ska jag rita lite kläder och sen vet jag inte! haha, puss



Svårt att ta kort ;) den spegla sig! ;)


WiiFit

Har spelat wiifit nu hela kvällen. Emma fick det i julklapp! Nu har jag bestämt mig att jag ska försöka göra yoga så mycket som möjligt, har alltid velat göra det! Fick en rosa mobil i julklapp! En likadan som Emma, gillar den ;)

Nu är jag trött och ska gå och sova, ha det så bra! Hejdå

God JuL!

Har just kommit tillbaks från mommos frukost. Nu är det den dagliga promenaden som gäller, ska försöka ta mycket kort! Kommer nog inte skriva mer idag här nu. MEn i morron! ;) Nu ska jag gå och fortsätta umgås med min familj! Bye

God Jul igen! ;)


Mycket har hänt senaste tiden!

Så jag har inte haft tid att blogga. Det har varit julfest och mycket annat. Nu är det äntligen jullov! Det är hur skönt som helst, men nu kommer ju julstressen. Måste julstäda, slå in julklappar, faraa runt med lite klappar m.m ! Bloggar lite senare igen!

Pusseli puss beibs!



Bild från Götet! :D

-

Jag vet att jag skulle skriva idag på dan, när jag inte hade gympa. Men ha tyvärr haft fullt upp! Har bl.a hunnit med:

- Skotta hos mommo
- Kolla på Anna Ankas jul
- Haft ansiktsmask
- Gått i bastun
- Planera allt tills imorn

Märks det att jag gillar listor? ;)

Kyrkan!

Steg upp lite före 9 idg för att göra mig i ordning till kyrkan som är 10 (trodde jag)! Så får jag ett mess av Frida att kyrkan är 11! Suck! Så nu blir de att klä på sig och sedan ge sig av. Har ingen gympa ikvl så kan skriva sen på dan!

bye beibs!


En vild babys!

Sitter i Britts hus. Kajsa skulle ova när vi kom hit (vid halv 7), men hon vaknade och har varit jäkligt pigg sen dess. Men nu har hon börjat knugga sig i ögonen. Fast hon ville inte sova eller lägga sig ner. Men det gick bra i vagnaen, så Main for runt med Kajsa i vagnen ett tag och nu sitter hon i gungstolen, håller i vagnen ocg gungar fram och tillbaks! Nu har hon nästan somnat;)

Kankse hinner skriva mer när vi far hem igen. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, nu vaknade hon! måste gå!


Bye beibs!




Bortrest

Har inte kunnat skriva för ajag har varit bortrest. ! Idag har jag också fullt upp.

- Styrketest på gympan
- Packa in paket
- Hjälpa mommo
- Barnvakt åt Kajsa
- Köpa godis (Y)

Just ja, jag får äta godis igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Läääääääängtat lännge ju! ;) Haha



Nyvaken Hanna ;)


Header

Skulle egentligen lagt dit den i eftermiddags, men fattade ingenting när jag läste på designadinblogg då. Men nu läste jag igenom de igen och fick den :) Blev den fin? För har typ 5 till jag har att välja mellan, så kommer byta ofta nu :) Tack Frida J, Jutta , Fanny och Pernilla, som fixat headerna ;)

Nu ska jag ner och duscha, sen blir det nog sova ganska snart ska upp tidigt imorron! Skriver mer sen! Puss

(fick inte ha bilden kvar :( )

Vilka gullungar :D

Gympabilder







Hinner bara sätta upp 3 st ;) Men det är för att jag ska byta header och sen just iväg på gympa!

Förlåt

Förlåt för att jag inte skrivit på länge nu! Men jag skrev ett inlägg igår, men det kom tydligen inte upp! Jaja, skitsamma! Idag har jag träffat mommo och moffa! Och sen kom Kajsa dit också, vilkenn gullunge hon är asså! Hihi ♥

Kommer strax bilder från tävling i Jakobstad förrut! Puss




Haha :)

felsms.com

Gå in på felsms.com, asså hur kan folk skicka vissa mess till fel personer! Om jag skulle göra de sku jag ju dö! Haha, förövrigt sitter jag o hör på helt sjuka ljudmeddelande från Maria! Hennes tangentbord är sönder, så hon kan bara prata i microfon! Tror jag ska byta design ikväll! Om ni ville veta!


Godnatt!

Ska upp tidigt imorron, så måste gå och sova just! Läsa lite ska jag ju också göra förstås. Ha en bra kväll! Puss

10 dagar kvar!

10 dagar kvar till julafton! Jag verkligen älskar julen, så längtar jättemycket. På måndag är de julfest och nu går vi i sista veckan innan jullov! Tur att det kommer nu, annars skulle jag nog aldrig klara av skolan om det inte skulle finnas lov!

Nu ska jag ta itu med några uppgifter av matteveckoläxan, sista före jullovet, yippiiiiiiiii! Sedan ska jag se på beverly hills! Har ingen gympa idag, så ikväll blir det vila!



Föresten, har ni köpt julklappar till alla ni ska ännu? Inte jag kan jag säga ;)

Snö!

Gud vad jobbigt de är att stiga upp! Jag hatar att göra det, speciellt när man vet att det är skola! Jaja, alla har v'l måste gått upp till skolan nån gång! Nu står jag och sminkar mig framför spegeln och sen ska jag klä på mig och lite annat innan jag far till skolan och har finska!

Och vet ni hur chockad jag blev när jag såg snö imorse när jag såg ut! Jag måste ta skitmycket kläder på mig idag, annars kommer jag ju frysa ihjäl! ;)



guud vad jag längtar till fjälen också!

Det här kallar jag..

.. en boll på huvudet! Haha, var och duscha och orkade inte platta håret. Så jag satt upp den i en boll på huvudet! Till och med Janina reagerade på att jag hade bollen mitt på huvudet typ. Haha, kul att veta?

Förövrigt har jag knappt varit hemma idag, 10 i morse var det första gympapasset och sedan var jag i Fryshuset ända till halv 4. For inte hem imellan utan for direkt till mommo och åt. och sen var det ju lucia på stan, så då gick jag ner med några vänner och såg på det! Så ni förstår att jag inte varit hemma såmycket idag!

Och guud vad sur jag blev idag när jag skulle sätta på internet och det inte funkade! Suck alltså! Menmen, nu ska
jag gå och tvätta bort sminket och så och sen börja traska mot sängen! Har liksom inte sovit så mycket i helgen!





asos.com ( skulle ha lags ut i gårkväll)

Jag älskar den sidan ♥ den har lite annorlunda kläder och inte det vanliga svarta koftorna liksom. Det dåliga är väl att de kan kosta ganska mycket och att det är ganska klumpigt att få det till Sverige och Finland

*Hade egentligen lagt in ett par bilder, men dom har åkt bort, så orkar inte göra om det ;) )

Slutkörd

Helt slut efter träningen, det var en bra träning, men har också varit trött för att jag inte sovit så bra inatt och så. Nu sitter jag i Malins rum, har en liten syskonträff, haha ;). Vi sitter och hör på SKITdåliga låtar som Malin tkr är SKITbra! Och så kollar vi på gympadräkter. Har hittat flera fina. Om jag har mkt pengar över kommer jag nog köpa ännu en :D



TröttHanna

Tänker börja blogga igen nu :D

Tur att jag inte raderade den här bloggen. Jag tänker spara den, tänk sen när man är vuxen och läser igenom bloggen! Som en dagbok, fast inte lika personlig förstås. Jag ska byta design också, men jag kan inte göra de själv, så får fixa nån som kan lära/hjälpa mig..

Idag ska jag på gympa och så ska jag chilla. måste ringa Saga också, är en viktig grej! Så om du ser det här, ring mig :D Haha, oj, klockan är mycket och jg måste byta om! Skriver efter gympan! bye



Ronja och jag i somras ;)

RSS 2.0