Läsa, ipod, sova !

Ja, det är vad jag ska göra nu! Har tvättat ansiktet, borstat tänderna och nu krypit upp i sängen. Hoppas jag kan sova riktigt gott inatt! Ni skulle veta igår, eller ja, inatt så vaknade jag, jag vet inte vad klockan var, men ca. halv 4. Och så fick jag för mig att Malin ( som var ute på kvällen) inte hade kommit hem. Så jag smög in i hennes rum och stod och kolla på henne ett tag :) sedan gick jag till emmas säng och la mig brevid henne och somna så gott ;) hihi, intressant? Haha, och idag frågade Malin mig om nån hade varit in till henne inatt. För hon hade fått en känsla av att nån stirra på henne. Och det var ju ja! ! Men guud vad läsktigt att ha en sån känsla.. Ska inte förvirra er mer nu! Hörs imorron..Borde egentligen fara till kyrkan, men får se om jag orkar..Tror inte de ;)

Puss


Är klockan såhär mycket redan?!!!!

Och vad har jag gjort idag? Inget! Men det har varit jätteskönt. Elin har varit här och vi har inte gjort nånting, bara chillat! Nu skriver jag på min önskelista! Längtar såå efter julafton. Vi räknade ut idag att det är 54 dagar kvar nu. Men det är inte säkert på att det är sant.. Nu ska jag chilla vidare (Y) ha det bra hejdå :)

 



såhär trött är jag ;)

Jag ryser..

när jag hör dessa låtar, eller inte för låtarna är jättebra. Men kolla på dom :)





FinT!

Trött och jag vet inte..

HAr inget att skriva. Nu ska jag bara sova eller kolla på tv. Vet inte ännu!


Rosa bandet-galan

Har suttit och kollat på rosabandet-galan. Brjar ju nästan lipa ju, hur hemskt som helst. Känner mig dum som inte har något sånt där band, men jag har ju en gympadräkt, som pengarna gick till bröstcancerforskning. Och Leona Lewis sjöng ju HELT underbart. Gud vad fint det var. Men jag såg bara sista timmen, för första såg jag på mammas pojkar.. Sjukt roligt ju!

Måste bara påminna er att kom ihåg att köpa ett rosa band :) Till cancerforskning.

Och föresten, såg ni Leonas klänning! GUUUd vad fint det var till all sån där rök på golvet och så :)



Och sjunga, det kan hon!


Paljettleggings på hm?

Ni kanske märker att jag gillar paljetter. Obekvämt är det, men snyggt! Jag såg att hm har leggings. och fr bara 149 kr :)



Jag vet dock inte hur dom ser ut i verkligheten :)

Vanlig dag :)

Ni vet det vanliga, skola,hem,läxor,träning :) Samma idag. Nu sitter jag här och pratar med Fanny. Hihi, altid lika kul. Ska bara kolla lite bloggar, hitta lite kläder så kan jag sätta upp nånting här seddan igen :) Hejdå

Sålänge får ni en fin bild på vårt fönterbräde :D


Mer kläder :D :D

Ichi - Coro Blazer

Nelly.com 399 kr

House of Dagmar - Valerie Cardigan

Älskar den här koftan, dock lite för dyr ;) Också från nelly.com 1749 kr

Sequin dress

Paljettklänning melba.se 369 kr

lite saker iaf :)

Det är dags för onsdagsmyys..

om det så är det sista jag gör!

Japp, nu ska jag bara göra matteläxan och sedan ska vi ha myyys, med tjejerna i familjen ;) Oh så mysigt. Ska bara publicera detta och just kommer lite kläder :) Så bye på ett LIIIIITET tag!



gammal bild :)

Godnatt

Haft fullt upp idag (igen) . Mamma och jag har planerat lite hur allt med skolan ska gå och träningarna och så skulle jag vilja ha lite till tid såklart till annat :) Skriver mer imorron. Malin tjatar på mamma -.- bye

Gympadräkten kommer snart! (Y)

Mamma ringde just han som säljer gympadräkter. Och vet ni! Min har kommit nu, idag kom den..till Finland -.- så om nån dag bara får jag den! Längtar. Hoppas den är fin i verkligheten. Men det tror jag nog. Finska provet gick sådär, kan aldrig säga efter prov om det går bra eller dåligt. Nu ska jag till Minimarket och köpa tacokrydda. Hörs snart. Hejdå

 Jag blir gaaaaaaaalen ! det här skrev jag idag på dan. Så ni vet..de har bara inte kommit upp -.-

Finska prov

Har finska prov imorron. Har bara pluggat nu. Fattar ju INGENTING. Alla former, alla ändelser..ja, det är inte logiskt iaf. Nu ska jag lä sa liiite innan jag går och sover. Ska upp tidigt imorron igen och plugga in de sista. Blir mer uppdatering imorron. hA DET BRA! pUSS

Duktig Hanna :D

Vet ni hur snäll jag har varit nu? Mamma ligger och hostar och har feber. Och vet ní vda jag gjorde då? Jo jag gick upp pressa färskt apelsinjuice till henne och laga BÅDE omelett (som blev bränd) och stäkte ägg (som också blev bräna) . Gud så duktig jag är. Nu ska jag bara plocka undan också ;) VVille bara säga de. Ha det bra. Puss

Hemkommen & uppstigen

Heej allihopa igen! Nu har jag kommit hem och sovit i egen säng. Riktigt skönt. Men jag sov bara till 9, eller egentligen till 10. För ni har väl ställt bak klockorna idag?

Lite om tävlingen då. Den gick väl helt bra, bättre än esbo iaf. Man kan inte riktigt jämföra poängen men. Nu när man kollar på poängen förstår man hur hårt motstånd vi hade. Alla var riktigt duktiga. Och snälla. Jättemånga kom fram och hälsa och så. JÄttesnälla :) Poängen och resultatet var ju inte de vi hade satsat på iår. Vi ville bara vara där, titta, se hur det går till, alltså en upplevelse. Och det var kul. Hade ju 3 roliga tjejer med mig. Och vet ni vad? Jag eller inte jag , men jag typ fick en gympadräkt! Fast jag får vänta med den till jul! Nu ska jag snart klä på mig gympadräkt igen och fara till bollhalla. Först ta kort, de hann vi inte med går.., till tidningen och sedan träna. Har fått mycket mer motivation nu också. Känner att varför sku skruva vara så svaårt? Liksom kan inte alla de? Så träning kommer gå bra känner jag :) Nu ska jag gå. Skriver mer snart eller efter tränigen. Snart tror jag ;) Så hejdå på en LITET tag :)

Borde packa

Borde egentligen sitta och packa nu.. Men tror ni jag orkar det? Nej! JAg menar,har ca ½ timme på mig. Hihi, men ja är så lat att jag sitter här ist. Jaja, nu ska jag ta mig i kragen och börja. Försöker hinna med att skriva ett inlägg före vi åker :D Ha det bra annars! HEjdå<3


Mycket att göra-dag!

Ja, nu får ni en liten lista på vad jag ska göra idag. Reser ju bort ikväll ju! På mälarcupp! Kan inte tänka att det är IDAG vi åker. Men de blir iaf kul,tror jag. Och jag tänker ta kort  med Veronica Wagner :D Hihi, om ni ville veta :) . Nu ska jag just till skolan, eller ja, jag ska vara där om 1 h. Före de ska jag

- Platta håret.
-Klä på  mig.
- Sätta kameran och ipoden på laddning.

Och förän vi åker ikväll ska jag:

- Fika med Ronja (Y)
- Packa
-Äta middag
-Duscha
-Skriva på bloggen :)

Ja, det var allt jag hade och skriva nu. Jag KANSKE tarmed kameran till skolan..får se hur det blir. Men vi ses snart igen :;) bye!



Ser jag trött ut,eller ser jag trött ut? ;)



Mitt öga ;) Hihi, ska sminka mig lite till..såg jag nu..Har glömt kajalen :P

Alexander Wang

Jag älskar disegnern Alexanders kläder. Så lekfulla men samtidigt stiliga :)





Här är några exempel. Nu ska jag läsa lite innan jag somnar. Försöker skriva före skolan imorron! :)

Alexander Wang

Jag älskar disegnern Alexanders kläder. Så lekfulla men samtidigt stiliga :)





Här är några exempel. Nu ska jag läsa lite innan jag somnar. Försöker skriva före skolan imorron! :)

Shoes

"Neimen" Svarta Ankelskor Med Inbyggd Platå


"SATC" svarta gladiatorskor

skotrend.se



Asos.com

Kommer mer mode just, och ännu mer ikväll :D Men datan är så trög,så jag orkar inte nu ;)


Miss

Missa lite. Malin kom inropandes att gympan börjar just, Hanna. Du måste skynda dig! Och jag satt här i sängen och fick värsta spratten och hoppa ner. Haha, så hann inte med några kläder ;) Men dom kmr just istället.

Träningen gick bra. Var lite trött i slutet, pga styrketestet på gympan! Men de får man ta. Vi var mest på hopp,lite på bom och sist på matta.. Om ni ville veta :) . Nu är jag trött och måste börja med lite läxor. Sen ska jag gå och duscha och till sist gå och sova. Har jobbigaste dagen i skolan imorron. Hur ska jag orka?



Hittade ingen annan bild ;)


Time

Sitter här uppe i min säng och skriver med Janina. Retar upp henne lite! Alltid lika kul! Nu ska jag ja, inte göra så mycket , eller jo, läxor och sen så har vi gympa klockan 5 tror jag, eller halv 6 , eller 6 ? Ja, nån gång, så då ska jag på den.



Ps. Sätter upp lite kläder snart ;)

Naglar

HIhi, jag är stolt, för för nån/några veckor sedan, slutade jag bita på mina naglar. Och vet ni, nu börjar jag få långa. Men jaa, dom är inte så fina, men. Ni ska få se bilder på hur dom ser ut just nu. Har inte gjort något med dom sen.. De är därför dom ser ut som dom gör ;)




Sitter med morgonrocken om mig. Varje gång jag kommer hem från skolan, tar jag på mig den. Älskar den ♥


The perfect dresses!

De kommer från Lipsy. Okej, lite dyrare, men absolut värt de, eller ja, dom är så fina så man kan betala massa massa :) Men smaken är som baken, delad ;)

Image of Beaded Waist Colourblock Dress


Image of Mesh and Satin Panel Body Con Dress


Image of Halterneck Ruffle Babydoll Dress



Datan är så trög att jag inte orkar ladda upp fler. Men jag kan lova er att de finns mer snygga klänningar än de här ;)

Hejdå!!!

Nu har jag packat de sista, dubbelkollat att jag haft mina gympasaker och är färdig att dra. Vi syns på måndag. Vet inte ännu hur ja ska kunna stiga upp vid halv 7 efter att har kommit isäng vid lite över 2. Ja, får se hur det blir. Ha det så bra så länge, så skriver ja mer på måndag :) Puss



Jag bjuder på den, en turbanHanna bild ;)

Lite bråttom

Nu har jag lite bråttom, ska ner och duscha just. Men får inte tvätta håret, för då blir det så typ halt imorron, när vi ska sätta upp det. Då hålls det inte lika bra. Sedan håller jag på att sätta lite musik på ipoden, mammas, för min är borta.. Och så måste jag packa.. Men nu ska jag gå, ha det bra, försöker skriva ett till inlägg nu innan jag åker. ha det bra annars. Puss


Elle

Har städat liiite nu. Tar resten senare ikväll tror jag. Nu är det så att jag ska läsa Elle. Och sedan ska jaag packa så att jag har det gjort. Och ladda kameran, mobilen, ipoden osv. Nu känner jag hur nervös jag är :S Kommer jag  klara de ? Jopp, vi får hoppas så..




Today, im doing this:

Idag ska jag :

- fara upp till mommo och säga hejdå :)

- Packa

- Duscha

- Blogga :)

- Städa rummet

- Fixa naglarna

- Åka till Finland

Ja, de är väl de jag ska göra nu, mer vet jag inte ännu.. Så hörs om ett tag! Puss



Gullig bild på Ellen ♥

Bridget Sloan tog hem guldet i AA!

S[ blev det, alla var sjukt duktiga, men jag saknade Shawn ♥ Alla kineser var ju grymt duktiga, men dom trilla ner fr[n bommen. Men s[nt kan ju h'nda alla. Nu 'r jag sur f;r att jag inte kan skriva ['; ja, ni fattar, de 3 sista bokst'verna i alfabetet. Haha, nu ska jag kolla p[ vem som [ker ut i idol,sedan sooooova! Sk;nt, ha det bra s[ l'nge, puss!


Gympa vm NUU!!!!!!!

Nuuuu är det gympastik vm, kolla!

Vad ska jag säga??

Veronica Wagner är i vm final, första svenska gymnasten nånsin. Grymt asså! Men en liten detalj till, vi ska tävla med henne i Mälarcuppen, (Y) ! Perfekt va! Jaja, idag är det sista träningen före vi åker till Finland på tävling. Får se vad jag gör när jag är där, den är ju inte den största tävlingen vi ska på ihöst så. Nu är det påklädning som gäller :D puss


Höstlov

Nu när det är höstlov, har jag inte uppdaterat bloggen nånting alls. Förlåt, men idag har jag faktiskt varit helt slut. Vi hade gympa från 10-1. Bara jag, Maria och Malin. När jag kom hem slocknade jag direkt och vaknade igen när mamma knackar på och frågar om jag är inne på rummet! Jag fick liite panik då när jag märkte att jag sovit i 2 h -.- . Men, nu på kvällen har jag haft en til träning. Den gick faktiskt bättre. Är föresten sjukt nervös till tävlingarna på söndag. Har ju inte gjort en ända serie ännu, som jag ska tävla med om 2 dar. jaja, nu ska jag nog försöka sova, vet inte hur, för jag är så pigg, men iaf. Ha det bra, bye!



Bild på Elin ja moi ! :)

Provet är gjort!

Nu är engelska provet över! Gud vad skönt! Och nu är det höstlov också. Alla kommer resa bort och jag kommer vara ensam kvar.. Men jag ska  träna både imorron och på fredag och på söndag, så det blir roligt. måste kanske bli klar med min mattserie snart? Haha, och föresten, nu hr Peter kommit till åland ! Det är ju roligt :) Bye

...

Har inte börjat läsa på provet, började först nu.. Eller ja, jag kan nog grammatiken, men att få in alla 200 ord är inte det lättaste. Och så ska jag läsa nu i sängen, när man hör på lugn musik och det är mörkt runtomkring.. somnar ju just!O herre! KOmmer aldrig klara det här.. I 7:an sa jag alltid att jag såklart försökte med skolan, men att jag satsa på gympan till öspelen ist. Nu kan jag ju inte göra det längre.   Oh guud vad lyckat, lampan eplodera just.. Så nu har jag inget ljus. Vill bara sova nu.. och tror jag tänker göra det och lära mig orden på morgonen imorron! Ha det bra! Puss

Prov igen -.-

Har engelska prov imorron, och skulle egentligen måsta gå och plugga. Men jag orkar faktiskt inte. Idag efter skolan skrev jag kemi provet, guud vad svårt de var.. Men vi får hoppas på att jag får helt okej i det :) Nu kollar jag på tv, och kommer nog göra det ett tag till. Och så pratar jag med Lyndsey  ;) Roligt! Hörs senare, puss.




Tröga dator

Usch! Sorry för dålig uppdatering, men har faktiskt pluggat hela dan idga. Förutom när jag var på gympa då. Imorron har jag kemiprov och på onsdag engelska. Och så har jag en hel mattserie att fixa. * stress* . Ja, man får hoppas på det bästa. Nu måste jag nog sova, ska upp tidigt imorron för att plugga ännu mer. Syns! SKRIver mer imorron, men massa smaskiga bilder, haha.

Dagens händelser

Idag ´har det inte hänt så mycket. Jag var på träning. Den gick ganska bra faktiskt, vi öva min mattserie som bör övas. Ska tävla med den om minde än en vecka och kom på liite dans idag. Har alltså inte hela klar än. MEn jag gillar dansen och så, så då måste ju den var enklare att lära sig :) och så öva jag lite voltserier. Vi var bara 3 stycken, Frida, jag och Malin. Dom andra var bortresta. Nu ska jag gå och dusch. Innan jag sätter mig framför tvn och kollar på top model o ensam mamma söker. Föresten, när vi kom hem från gympan idag. Gissa vem som var här? Jo, Kajsa och Britt!



SÖTIS <3

Ingen kyrka idag..

Idag kände jag faktiakt att jag inte orka gå till kyrkan. Så jag blev hemma och sov istället. Skönt. Nu sitter jag i sängen och gör ingenting. bara är. Måste plugga hela dan idag typ, och så har jag gympa :) . Prov på onsdag och kemiprov nån dag, vet inte riktigt när. Men nu ska jag fortsätta prata med Grace, haha. Om ni ville veta. Bye

-

Ikväll har det inte hänt så mycket. Jag har sminkat Totis och gympat lite med henne. Hon är så himla duktig :) Om hon verkligen satsa kommer hon bli nåt. Hihi, jaha, idag har jag bara pratat gympa på bloggen.. :P Och imorron ska jag på gympa också. Men nu ska jag fortsätta se på körslaget.. BYe :D


Karolina fick lämna idol..

Nu sluta idol. Det var Karolina som får åka hem. Om ni ville veta det. Ska nog snart gå och sova, ska upp tidigt imorron, för jag ska jobba. JJag och Frida J. Jag lovar att jag kommer somna på soffan , fast jag ska försöka att inte göra det. Nu ska jag bara spela de där, skjuta en hund spelet innan jag somnar.. Puss

Mgp och idol

Har varit i skolan idag. Inte direkt frisk, men i såpass skick att jag kunde gå till skolan. Vi hade inte några jättesvåra timmar, så det var inte så jobbigt. Efter skolan for jag till Fryshuset, eller ja, Bollhalla och träna. Har ju varit sjuk och är inte riktigt frisk. Så var inte riktigt beredd på att träna. Så tog det lite försiktigt.



Nu ikväll har Malin, jag och Emma suttit bunkrade i soffan och tittat på tv. Först mgpNordic, sedan idol. Eller det håller vi på md att se på nu. I mgp höll vi på att skratta ihjäl oss, när vissa sjöng. Men alla var duktiga. Ett extra + till Miranda, som sluta 3:a . Duktigt, duktigt. Nu ska jag talka lite med Emma! cul8r ! Puss




Imorron är det skolan som gäller

Imorron kan jag gå till skolan. Har varit ganska bra nu idag. Så imorron är jag nog helt frisk. Igår hade jag ju feber, så jag måste vara hemma en dag till och vila och så. Men imorron är det ju gympa också, måste ju se hur jag mår. Men jag tror nog at jag kommer kunna gå. Bra isf! Nästa vecka ska ju jag på tävling och jag är inte riktigt beredd ännu så. Skriver mer sen. Nu är det bloggar som gäller ;)



En Hanna utan smink ;)

Mest spelade låten på Mtv typ..



Jay Sean ft Lil' Wayne - Down

Nästan frisk (y)

Nu har jag inte feber längre och jag kan nog gå till skolan imorron. Jag hostar bara lite och på morgonen har jag ont i halsen, men det går ganska snabbt över. Så nu är jag glad. Har nog sett allt som går att kolla på tv den här veckan, när jag varit sjuk. Just nu ser jag på Australian next top model. Det är final :). Mamma skulle försöka sluta tidigare idag. Brukar ha så tråkigt här hemma så. Nu ska jag fortsätta titta. Puss


Feber

Mätte feber ikvl och det verkar som att jag har det. Så jag får inte gå till skolan imorron och inte heller på träning. Missar ju massa den här veckan. Men det är ju bättre att vila än att bli sjuk igen.. Sover i Emma rum idag (Y) , jag har lättare att somna där. + att jag ska säga att jag inte är lika täppt nu som jag var igår, men täppt är jag. Nu ska jag spela på Emmas nintendo DS , hihi. Värsta modespelet ju! Haha, skriver mera imorron. Förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit så trött.


Sjuk idag igen -.-

Asså halsen vägrar släppa. Igår kväll måste jag t.o.m ta nässpräj, för att jag är så förkyld. idag vaknade jag klockan 10, skönt att få sova lite. Mormor,sötis, ringde just och fråga hur jag mådde och sa att hon skulle ut till kantarellen och frågade om jag ville ha nåt. SSå hon skulle köpa ben's and jerry till mig. ♥. Hon är den bästa mormorn som finns. Nu ska jag försöka vila lite till. Sitter och kollar på massa musik-videos på mtv. har hört samma låtar nu, typ 3 gånger. Suk. Skriver mer sen. Puss


Nattinois , måste satsa på att bli frisk nu! :D

Nu ska nog jag försöka sova, men vi vet ju alla hur det brukar bli när man är sjuk, eller? Jag somna inte förräns sent igårkväll. Och hoppas på att det blir bättre ikväll. Mamma brukar komma in och sätta nåt på ryggen för att jag inte ska hosta och så brukar jag få vatten. Men det är så himla jobbit att vakna mitt i natten och känna att man inte kan prata och knappt andas. Inte det trevligaste precis. Men ni får ha det så bra tills imorron, hihi. Puss

Tv ikvl?

Vad kommer det på tv ikvl. Orkar inte sitta vid datorn som jag gjort typ hela dan. Guuud, vad jobbit det är att vara sjuk. Man mår inte bra, orkar inte göra nånting och får inte göra nånting typ.. Hjälp mig nu, snälla ;)

Mina kläder, jag ritade idag

Här är dom, men dom är inte seriöst ritade sen.. :)




Hhihi, skriv gärna vilket plagg ni helst skulle ta på er, om inget, säg de ändå! ;)

Hur sött?

Emma brukar sitta med mig och rita kläder. För hon vet att jag älskar det. Och vet ni vad hon har gjort idag! Hon var ner och köpte en bok, där dom har ritat människor och så ska man rita kläder på dom. Klart tänker jag ge henne pengar. Men hur söt är man inte då? tack sötis ;)








Modekungen.se

Brukar inte vara inne där, men kom på att den också fanns. Och nu när jag ser, så har dom fina kläder :) Haha, ikväll blir det ingen gympa. Jag som borde träna, kan ju typ ingenting just nu.. Men det tar vi igen..

Här har ni iaf fina kläder från modekungen.se

Lös klänning i två lager
399 kr

Spets och dragkedja - klänning   Spets och dragkedja - klänning

499 kr

Stentvättade leggings

299 kr

det får räcka för nu ;P

Sovit

Efter frukosten gick jag till tv:n och somna direkt. Nu har jag just blandat lite bär åt mig. Måste ju få i mig nånting. Så jag dricker/äter bär och skissar på lite kläder. Ska se nu, bloggar lite senare igen. Nu får jag en kick av att sy också.. Me orkar nog inte just nu.. Kanske gör det ikväll. haha, puss!


varm choklad

Vaknade just, går inte att sova med förkylning och halsont. Allt täpper till i näsan och man får inte luft. Igår kväll låg jjag och hosta en lååång stund. vaknade några gånger under natten också och behövde vatten. Jag vet inte hur jag kan ha fått det här så snabbt. Jag kände liiiite i halsen igår, på morgonen, och sen på kvällen. Men på en dag? Jaja, sitter här med en varm oboy i handen. Skönt jag man känner hur den värmer :) Blir kanskse liite minder eller mer uppdatering idag. Beror på hur jag mår under dan. Så ha det bra! Puss


Nattinois

Hahaha, har börjat änvända de ordet nu, de är ju gulligt ju! Nu ska jga kolla igenom  de sista bloggarna, innan jag går in i en annan värld. I en bok som heter ''Lucia''. Hahahaha, jag är ju värsta poeten ju! Kommer bli berömd. Hihi, men gottinois. Puss

Oh neej! Inte igen -.-

Håller på att bli sjuk igen. Usch,fyy! Vill inte.. Jag hostar som bara den och det är min hals som dampar igen.Jobbigt! På morgonen är det värst, men det brukar hålla i sig under dan. Men jag blir så sur på mig själv, jag menar, jag tvättar och sätter på sånt där på händerna, flera gånger under skoldagen. Och jag är ganska noga med hygienen (stavning?) hihi. Så jag vet inte varför jag blir sjuk så lätt.. Men men, nu ska jag gå och kolla på svenska hollywood fruar. Bye!


Söta skor ♥

Här är ett par jättesöta skor. Jag vet att dom har mycket platå, men då är det ju lättare att gå i dom! hihi

Nelly  Shoes - Greenwich
Hur söta? Jo, grymt söta ♥

Kostar bara 299 kr hos nelly.com


Matteveckoläxa

Usch! Har matteläxa tills imorron. 12 uschiga uppgifter. Jaja, snart är det gympa och det ska bli kuuul! Nu ska jag äta. Skriver mer ikväll :) Bye


Paljetter

Jag har fastnat med det här för paljetter, jag tycker det är skitsnyggt. Klänningar, tights , jackor/koftor, ja, allt. Men man måste såklart matcha det på rätt sett. Man kan ju inte gå med ett färgsprakad linne, glittriga paljett tights och rosa hårband.. Haha, men typ med ett vitt linne och tightsen. Och ett smycke. perfekt! Och så får vi ju inte glömma röda läpparna heller!

Only - Sequins Ex Leggings

Från nelly.com

Blir inget till inlägg idag, måste sova nu. Eller ja, inte ännu, ska läsa i min bok, som ska vara färdigläst på fredag. Hihi, bye


Äntligen!

Äntligen funkar internet igen. Ända sen igår kväll har min data ceppa och jag har inte kunnat komma in på den.. Men nu funkar det igen. Så det kommer nog nåt till inlägg upp här igen. Har iaf sett ensam mamma söker nu, eller lite , inte allt. Nu ska jag sitta vid datan hela kvällen. Har inte varit vid den på hela dan. Har inte hunnit. Klockan 11 var det kyrkan ( ska ju konfrimeras ), det pågick till lite över 12, 1 skulle jag vara ute i bollhalla,redo för träning. Gjorde 2 ½ timme styrka. Är helt slut nu. Och efter träningen har jag busat med Elin och Emma, haha. Det har varit min dag. Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan blogga lite till. Hihi, håll utskik. Hur stavar man det? Haha, jaja, puss !





Tröjan är från Bikbok ;)

Körslaget

Sitter här i vardagsrummet och kollar på körslaget. Ganska roligt faktiskt! Ska kolla igen nu. Blev inget långt inlägg. Men skriver ett längre när jag ska sova sen. Puss



Inte samma som tävlar men!

Borta hos Yvonne

Måste åka en snabbis till Yvonne. Hon hade akut med kläderna sa hon och ville att jag skulle komma och hjälpa henne. Hon skulle på 50-årskalas. Så nu var jag klar med de. Det blev svart kavaj, mörkblåa jeans och ett fint smycke. Stilrent och snyggt.

Nu måste jag verkligen städa mitt rum. Skriver mer snart! Bye <3

Sminkning is the shit

Haha, ja, ni vet jag gillar allt från smink till kläder (och gympa förstås ;) ). Har just gjort en sminkning som ser ut så här. Jag menar, man kan ju göra överdrivet om man bara ska vara hemma..



Dålig bild, men det ser mycket mer ut i verkligheten, eller ja, det är mycket mer..

Puss

Kläder är..

..typ det bästa som finns. Och gympa förstås är också bäst. Hihi, men asså, man blir alltid glad av kläder. Det kan vara allt ifrån en trosa till en fin klänning. Det behöver inte kosta jättemycket, man kan hitta på secondhand. Men man blir ju alltid glad. Speciellt när man får ringar eller skor ♥ Man behöver liksom inte ens köpa, man kan bara titta och bli glad, och liiite avundsjuk på att nån annan köper den där inne i affären ;)

Slut i hela kroppen

Nu steg Hanna just upp ur sängen, haha. Känner att jag har lite ont i halsen, men jag hoppas att det bara är nu på morgonen och att det går över sen. Dagens planer vet jag inte ännu. Måste städa mitt rum som ser lika gräsligt ut som vanligt. Och sen skulle jag vilja göra nåt kul.


Asså är det bara jag som längtar till julen? Ja, det är nog den bästa dagen på hela året. Vi har ju våra traditioner också, som att gå upp o äta frukost till mommo och sedan gå ut och gå en lång promenad. Det är så mysigt tkr jag. Så kanske blir lite till på mitt önskelist-skrivande. Jag och Janina brukar sitta i skolan och sjunga julsånger, båda gillar julen lika mycket, hihi. Ha det bra, puss. ♥

Ps. Lite senare kommer lite tips på kläder igen ;)


Open by night

Har lite bråttom. Ska snart ut på stan en sväng med Janina. Och sen ska jag sova typ. Haha, tror jag tar kameran med, men jag vet inte hur många bilder jag tar. Skriver mer ikväll när jag kommer hem. Då kan ni få sminkning och lite sånt. PUss

God morgon

Vaknade vid halv 8 imorse och gick ner och duscha. Det är så himla skönt att göra det på morgonen. Börjar ju 10 idag, så har fixat sotade ögon. Det är roligt att sminka sig, när man hinner med det. Kommer hem klockan 3 idag och kvart över far jag iväg på gympa. Så jag hinner inte skriva förrän jag kommer hem från den. Ikväll ska jag på ''open by night'' med Janina. Får se hur länge jag orkar vara ute haha, alla affärer stängen ändå klockan 7 typ ( asså på kvällen ) . Så det är inget man kan göra. Nu måste jag fixa håret. Ni ser bilderna, inte så fint hår precis, haha.




Ingen resa

Hej! Sitter här i mitt rum nu och ska just gå och duscha. Träningen gick hur snabbt som helst. Börjar känna mig riktigt nervös nu, bara 23 dagar kvar. Imorgon skulle jag egentligen åka till Uppsala med Malin, men det blir inte av. Vi tar det en annan helg. Så imorron ska jag först på gympa ( efter skolan då ) och sen ska jag ut med Janina. Det blir nog kul. Men nu måste jag gå och tvätta bort allt smink och så. Syns imorron! Hoppas jag hinner skriva. Puss

.

Har varit i skolan idag som vanligt. Ikväll är det gympa. Längtar, haha. Har inte mycket att säga, ska kolla på gossipgirl nu och bara ta det lugnt. Hejdå <3

RSS 2.0