Lockarna & sminkningen







Fick inte bra bilder, lite svårt att ta själv så..

Fullt upp hela dagen

Ända från 8 imorse har jag haft fullt upp. Jag har först gått i skolan till 4. Sedan har jag hjälpt mormor att städa. Och så åt jag där. Så jag kom hem hit halv 7. Nu har jag sminkat mig, sotade ögon, och lockat håret. Bara för att jag hade tråkigt haha. Nu sitter jag och kollar på idol (Y). Ni får bilder ikväll på hur jag ser ut. ;)

Puss

Grattis Frida! :D

Grattis Frida!!!!!!!!!!!!!!!! Hihi, nu är du 15 år ! Inte för att du beter dig som 15 men :D Kul ändå. Haha, puss


Hagel

Nu har jag kommit hem från skolan! Skön att sluta 1. Har bara slappat sen jag kom hem. Men asså guud vilken konstigt väder det är just nu.. När jag for till skolan var det kallt och solen hade typ inte kommit upp på himmlen.I skolan på dan var det blåsigt och kallt. Sen när jag cyklade hem från skolan var det ännu kallt, men det var sol. Nu hördes de just konstigt utifrån och jag skulle kolla vad det var.. Och då haglade de?! Okej, nu har det slutat igen. Men det är ju helt sjukt ju.. Nu ska jag fortsätta skriva på min julönskelista föresten. Haha, det är myysikgt :) alla har väl nåt riktigt barnligt i sig? :P

Haha, puss


 
Foki pose , hihi


Men usch!

Vaknade ju tidigt idag och gick upp och gjorde de sista läxorna och sminka mig och platta håret och allt ni vet.. Kvart före 8, när jag ska cykla till skolan, kom jag på att jag börjar 9!!! Suuuuck. Så nu måste jag sitta här och göra ingenting, när jag kunnat sova. Men, nu försover jag mig inte iaf. Haha.



Hihi, gillar att ta egopix :D ;)

Roligaste idag!

Asså jag höll på att dö idag av skratt. Eller ja, Emmas och min humor är ju inte riktigt normal så. Men iaf Emma och jag höll på att ''leka'' idol.

E: Hej, jag heter Anders Bagge. Vad heter du?

H: Hej Anders! Jag heter Hanna och kommer från en liten ö som heter Åland!

E: okej, vad ska du sjunga för oss idag då?

H: Fredagsmys!  :D

E: okej, sätt igång.

Jag typ vrålar ut sången , och Emma hll rytmen. Helt plötsligt börjar jag sjunga seriöst och sjunger helt fel text. Ni kan inte förstå hur mycket vi skratta! Tänk er en som sjunger det finaste han/hon kan och sjunger helt fel och att det hörs falskt. Det var så himla dåligt så att vi skratta. Haha.
Ja, nu ligger jag i Emmas säng och ska just stänga av min dampiga dator. Väckarklockan är ställd, 20 över 6 imorron ska jag upp och göra klart matteveckoläxan! Skitkul! :D Not, men nu måste jag börja gå och lägga mig! Bye



Lööööv juu !!!!  ♥ hihihi


Lat

Haha, okej, jag har varit lat idag. Inte fört datorn, och inte gjort läxor.. Men det ska jag gå och göra just. Matteveckoläxa tills imorron -.- . Ikväll är det gympa 17.30 riktigt laddad faktiskt. Måste ju se till att göra allt jag ska till Mälarkuppen. Bara 25 dagar kvar nu. Duktigt nervös! Men det ska bli roligt iaf.

Right now ;)


Trasig dator

Har inte skrivit på ett tag igen nu.. Men asså min dator är trsig, så det är lite svårt. Den börjar hacka upp sig , och börjar höras och massa. Men ska försöka hinna gå med den på lagning imorron. Jaja, nu har jag iaf fått tandställning där nere också -.- suck! Men får tänka possitivt, jag får raka tänder! Haha, nu ska jag hoppa in i duschen. Klockan 6 kommer Jutta hit och vi ska ut och gå. Tar kanske tavlan med, får se. Men nu måste jag skynda mig, ska hinna med lite läxor också :P Puss

Uppehåll

Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit på länge. Har inte haft tid. Har gympat, läst på prov och gjort mycket annat. Men nu skriver jag igen iaf :) Malin har också ändrat min header. Tack Malin! Och så igår fick jag tandställning, känns som en stor mackaper som sitter fast i munnen. Kan inte ens prata ordentligt, och så ömmar tänderna. Så nu i två dagar har jag ätit saftsoppa i stort sätt.. Haha.

Idag har vi samhälla prov, lite nervös för hur det ska gå.. Kan liksom historien ganska bra, men årtalen kan jag inte alls. Så, men nu borde jag öva på det lite till, som jag lova mamma. Ha det bra. Hejdå ♥

Bland de svåraste som finns..

är att ha sin förälder som tränare. I mitt fall, mamma. Det hörs jättetöntigt, jag vet, men det är de. Varje gång hon säger nåt blir man sur. Vissa tycker det är bra att ha det, men inte jag. Det är inte så att jag inte gillar mamma, men det är bara svårt att hon tränar mig. Det kan va bråk vi har haft här hemma, som fortsätter på träningen, hur hon tar i mig, till, att jag tkr hon säger nåt dumt. Varje träning slutar med att jag sitter och gråter här hemma, lyckat?
 Men vi behöver tränare och mamma är en bra tränare, men det är svårt att förklara. Fattar inte hur Nastia klarar att ha sin pappa som tränre, men hon har väl lärt sig! Mamma har sagt att jag kan säga till om jag vill att hon ska sluta, men det vill jag ju inte! Jag vet bara inte vad jag ska göra!

Ja,som ni hör är jag inte på så bra humör just nu.. Hoppas jag vaknar på bättre imorron. Orkar inte skriva mer nu. Nu vill jag bara va för mig själv och tänka.. Hatar när det blir såhär!! Vet inte vad jag ska göra!!!!! Usch!



Jag just nu..


Måste städa -.-

Ja, ni ser bilderna.. Haha, låt dom tala. Ikväll kanske jag skulle vara med Frida o FannY (Y)



Ja, ser ni?

Bilder kommer imorron!

Ska ju jobba imorron kl. havl 11. Så nu orkar jag inte ladda upp bilderna här. Ni får vänta tills imorron. Men det blev nog några bra så. Sitter här och kollar på ''akutoperationer'' med mamma och Malin. Fyyy vad äckiligt det ser ut när dom typ skär upp magen. Skulle aldrig klara av att vara läkare, se folk dö, se barn sjuka, gamla sjuka och så. Men samtidigt måste vi ju vara jätteglada att det fins såna som vill vara det!

Blir nog inget till inlägg för ikväll, så får säga godnatt till er söta. Puss!

Middag och minigolf!

Har just varit uppe hos mommo och klippt gräset och tjänat en slant. Snart är det middag och jag är så himla hungrig, så det ska bli roligt. Okej, det är middag nu. Mums, sen ska vi och spela minigolf. Försöker ta bilder därifrån. Skriver mer ikvl! Puss

Musik



Så himla skön låt!

Lördag

Yeey, idag är det lördag och jag vakna just!! Ska vara i ishallen, för träning, om ca 1 h. Skönt att få sova länge! Så nu måste jag äta nåt ;) skriver mer efter gympan, puss!

Bilder från sportdagen





Man blev smutsig :/ haha



Fanny



Ser ni hur Lukas just ska tackla Frida? Haha



Sen så hade vi ju plättkalas när vi kom hem, hade nån bild därifrån också:



okej, jag hade bara en ;)

Haha, nu ska jag sova. Hejdå <3 och sov gott :D

Börjar med H&M

Är så himla trött just nu, så ja tänker gå igenom en butik i taget. Vi kan börja med h&m. Lägger bara upp bilder och skriver priset under, så kan man gå in på hemsidan sen ( www.hm.se ) och typ beställa hemdet man ska ha. Okej, nu börjar vi.



399 kr



199 kr , riktigt söt <3 hihi



249 kr



499 kr



39.50 , jag fastnar jättelätt för hm;s ringar :D



399 kr



399 kr



399 kr, men är lite rädd för att dom ska bli för vanliga..

Det var väl typ allt jag hitta just nu. Finns säkert mer men. Det är ganska svårt att hitta nåt udda här, för allt är ganska bas. Så man kan ju alltid tycka att ett vitt linne är jättesnyggt, men jagvet inte. Nu ska jag ladda upp några bilder från sportdagen innan jag går och lägger mig :)

Kändisdjungeln

Sitter och kollar på kändisdjungeln! Asså alla utmaningar är skiitäckliga, skulle aldrig gra nåt sånt som dom gör. Tror ni dom fejkar allt? Börjar fundera på om dom är i en studio, det ser ut som det! Men, jag bryr mig inte, följer det inte så noggrant!

Ska bara säga att modesaken kommer snart, och så kommer det upp bilder från dagen då också! :)

Puss



bild från google :P

Har det skönt :D

guud, är helt slut efter Malins uppvärmning idag. Har inte svettas så mycket på länge. Nu ska jag just gå i bastun med mamma, som alltid! Skönt. Efter det måste jag upp och städa rummet, annars får jag bara halva min veckopeng, och det vill jag inte!!!! Nu ska jag gå.

Tänkte skriva ett inlägg lite senare om lite shoppingtips. Så titta in snart igen ;) Puss


Film

Sitter i soffan och pratar gympa med Frida, Fanny och Malin, medan Sex and the city rullar på tv:n. Riktigt najs (Y). Snart ska vi på gympa, så nu hinner jag inte skriva så mkt. Så nu ska jag byta om :) Bye

Plättkalas

Heej:) Sitter här hemma och har plättkalas med Fanny och Frida, vi fick sluta redan kl.11. Riktigt skönt så man inte behöver stressa före träningen som börjar halv fyra :) Vad lite konstigt, för när vi kom hem klockan 11, så var det ju som att jag skulle vakna på en helg. Haha, svårt att förklara, men en konstig känsla.
Nu ska vi se på film och äta choklad ;)


Sportdag

Ska bara göra lite till saker, innan jag sätter mig och väntar på Frida och Fanny. Sen ska vi cykla till GrönaUdden och spela minigolf, strandugby och beachvolley. Vi slutar 12, så hinner skriva före gympan idag. Nu när vi hade sportdag, behöver jag ju inte fixa med väskor ocg grejer, så jag hinner skriva här  ist. :)

Ha en bra dag! Puss


Skvaller

Har varit en bra dag idag, skolan var väl jobbig som vanligt, men annars har den varit bra. Träningen gick bättre än i tisdags. Haha, Fanny och Frida skulle hjälpa mig vippa upp till handstående. När jag kom upp och skulle ner igen, trilla jag på nåt konstigt sätt, och nu har jag fått ett blåmärke på låret. Haha, ganska kul faktiskt.
Påtal om Fanny, sitter och pratar med henne på msn nu. Fyy vad vi svallrar asså. Inte hemlihemlisar men allmänt. '' Har du hört att...? Visste du att..?''osv. Nu ska jag väl börja gå och sova, börjar ju 8 imorn ist för 10 -.- men slutar 12 ist :D Så godnatt


Puss♥

Grattis modell-Frida :D

Som ni kanske har märkt har jag haft en lite ''bloggpaus''. Måste ha det ibland när jag inte har nåt att skriva.
Den här onsdan har inte varit min favvodag precis. Börjar med skolan 8-4. Hem till en sur mamma. Och det smittar av sig och jag blev också sur.. Sen ikväll har jag bara varit hemma. Ganska skönt ändå!
Nu till rubriken. Hahahhaha, Malin har anmält Frida till VeckoRevyns Modelltävling, Hahahhahahha. Hon visste inte om det, men nu är hon med iaf. Vi får hoppas hon vinner. Säger, lycka till sötis. Haha!



Har ingen vettig bild, men den här får duga.. Modell?? ;)

Inga bilder

Det kommer inte nå bilder på vad jag köpt, vet inte var kameran är så. Men kan skriva en liten lista istället!?

- Smink ( för ca. 500 kr. !!! )
- Kjol
- Jacka
- Bh
- Jeansleggins
- Kofta
- Smycken
- Mössa
- Halsduk
- Strumpbyxor ( med mönster )

Sen kommer jag inte ihåg mer, men säkert köpte jag nåt till ;) Haha, nu ska jag ner i duschen och sen fixa mig till kalaset vi ska på snart! Till kusinen. Ska försöka hitta min kamera!

Litet inlägg

Ska egentligen inte vara på datan, för jag måste städa. Snart är jag klr, men hinner nog inte förrän gympan. Nu ska jag klä på mig gympakläder och sen gympa :D skriver mer om vad jag handlat när jag kmr hem ! Puss

Hemma från en rolig dag :)

Det blev en hel del shoppande idag. Köpte sådär mycket, men det jag köpte var ganska dyrt så. Nu har jag kramp i vaderna. Haha, och så r jag trött, så nu ska jag nog lägga huvudet på kudden och sova. Bloggar mer imorron. Puss

Ps. Glömde min kamera hemma imorse. Så kunde inte ta några kort..

Sverige imorgon! :)

Har inte uppdaterat bloggen mycket, men tänkte bara säga att imorron far vi till sverige, så det blir inte mycket uppdateringar tror jag. Nu pratar jag med Malin, trevligt. Men ska snart gå och sova, om jag ska upp tidigt imorron. Guud vad jag gör korta inlägg nu, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ska försöka ta kort, men troligvis hinner jag inte. KOmmer springa runt där som en galen höna. Men när jag kmr hem kan jag ta kort på lite jag köpt så. Nu ska jag sätta in lite låtar på ipoden. Godnatt.

Naglar

Nu har jag plötsligt långa naglar. Herregud vad konstigt den änns, ska försöka ha dom till imorn i alla fall, men jag tvekar. Allt jag gör, så stör naglarna..Men fina är dom! Här har ni en liten bild på dom. Men nu ska jag läsa lite läxor, sk ju till skoln imorron så. Godnatt ♥

 



Svårt att få en bra bild på dom, men den där får duga. Dom är lila, om ni vill veta!


Gulligt!!!

Guuud, vad jag har det sknt just nu! Elin kom hit och hälsade på, och just nu sitter jag med en filt på mig, ute på verandan. Mamma sa att jag borde ta lite luft. Elin fixar mina naglar. Soft! Men vet ni vad som är gulligt, Emma kom just ut med typ menyer. Så fick Elin och jag beställa massa, som varm o'boy, smörgåsar, frukt och massa annat. Gulle asså! Så nu är hon inne och fixar med de! Imorron ska jag gå till skolan. Vill inte vara borta hela veckan liksom. Men synd att jag kommer tillbaks på en torsdag, då har vi värst dag! Men jag har nåt att se fram emot, å lördag far vi till Sverige och shoppar. Har ju sparat nu i en månad nu, så lovar att jag kommer hem pank sen igen. Haha, nu ska jag gå och sätta ännu mer kläder på mig. Visar naglarna senare ikväll.

Puss

 


Trött på att vara sjuk

Nu MÅSTE de vara sista dagen jag är sjuk. Jag har hur tråkigt som helst asså. Och så saknar jag gympan, nu har jag missat 2 träningar, men imorron ska jag gå. Det vill och måste jag. Sitter iaf här i soffan med duntäcket på mig. Hör på musik gör jag också. Och läser bloggar. Och har jobbat lite med mina läxor, duktigt Hanna! Haha. Nu ska jag snart sätta på någon film och försöka sova. Imorse när jag vakna, var hela min hals täppt av slemm, kunde inte ens hosta eller prata eller nåt. äckligt! Men jag fick sova ut, ända tills Malins telefon ringer och hon ropar:
- Va!? Skulle vi vara vid Sjömans skolan nu!!!!!!! Hjääääääälp, jag som måste duscha! Asså var ligger den?
Man kunde inte försöka sova mer då, det var bara att dra sig upp ur sängen. haha, nu sova som gäller. Baaaaj <3

Project Runway

Sitter och kollar på tv igen nu. Kommer göra det en stund till också tror jag. Och vet ni vad, jag funderar på att byta design, men får se om jag orkar. Blev ett lite snabbt inlägg nu, men ni får stå ut!

Många filmer

Idag har jag inte kunnat sova, som jag egentligen borde göra. Men vila har jag, och kollat på film. Har sett oc, twilight, sex and the city och nu ska jag se nån film när jag var en liten bebis :D haha, skäms då, så jag ser den när jag är ensam hemma, haha. Sen funderar jag på att se stick it. Det är alltid kul att se på gympa. Sen har vi ju gympa em inbandat! Jaja, vi får se vad de blir. Nu är jag iaf trött. Har inte hunnit skissa nå kläder än. Kanske hinner ikväll. Det känns så konstigt. Fast man inte har nåt att göra, så hinner man inte. Helst sjukt! Haha. Ikväll blir jag själv med pappa igen. Malin och Emma ska på gympa igen och mamma ska på möte.



Jag just nu, trött, fettigt hår och bara heeelt slut!

Oc

Oc är nog bäst när man är sjuk. Då kan man liksom se hur många avsnitt man vill! Jag vaknade vid 10 idag, och min hals är nästan värre! *suck*. Hann aldrig skissa kläder igår, så de tänkte jag göra idag. Skriver mer när jag är lite piggare, för just nu är jag jättetrött. Låt uppe och hosta länge inatt. Mamma kom in till min halv 1 ungefär och gav mig lite vatten och to hand om mig. Så snäll som hon är, hihi. Nu ska jag gå, och föresten,krya på er alla som är sjuka just nu, är ju ganska många å!

-

Har ni några ideer man kan göra när man är sjuk? Ska börja skissa lite på kläder nu, de är alltid kul. Har sovit, varit på datan och kollat på film nu hela dan. Så nu ska jag göra nåt annat. Och sen ska jag kolla lite på kläder på datan också. Mamma, Malin och Emma är på träning, och jag sitter här hemma med pappsen. Längtar efter gympan, hihi. Men det är ju bättre om jag vilar för då kan jag satsta allt på träningen sen. För om jag skulle träna nu, så skulle jag ju bara skada mig själv så.. Guud, vad jobbit det är. Sitter här med ett duntäcke på mig. När jag har haft på mig de en stund måste jag ta av mig de, fördå har jag så varmt, men direkt jag tar av mig de får jag iskallt. Så himla jobbit asså! Haha. Sen så tror jag att jag kmr ha lite ont i magen, ha typ ätit 2 askar halstabletter nu, kan ju inte va så bra, men då hostar jag inte lika mycket så.. Ha det bra! Puss


Trött som tusan ;)

Har halvsovit hela dan, ibland mer o ibland mindre. Så nu är jag ganska så utvilad, men hostar och har ont i halsen ännu.  Har jättelite batteri på datan nu, så det blir inget långt inlägg. Nu ska jag kolla på lite kläder på internet, sen skulle ja villa , jag vet int. Skriver mer sen när jag har ork.

Ps. När man läser massa bloggar, så skriver typ alla att dom har förkylning, de är nog influensan jag också har :(

Hemmadag!

Blev hemma idag, som mamma sa. Hostade inatt och är hur trött som helst nu. Tror jag ska sätta på en film nu och försöka sova. Just nu sitter jag och tittar på tv-shop. Ikväll blir det ju ingen gympa. Kanske bloggar mer snart! Nu ska jag sova, puss.

Nattinatti alla söta ♥

Fick just ett mess av Janina. Ibland är hon ju för söt alltså! Tänker inte säga vad de stod där, men sött va det i alla faal. Nu ska jag gå och sova. Måste vilavila och vila nu. Mamma sa att jag inte ska gå till skolan imorron. Men vi får se hur det blir. Puss


Sjuk

Det var inte så smart som jag trodde att fara på gympa. Nu sitter jag i min säng och har ont i halsen och hostar. Inte kul. Fanny skickar lite musik till mig. Som sagt for jag också gympade, fast jag hade smått ont i halsen. Osmart, jag vet. Så det är som pappa brukar säga ''dumt huvud, får kroppen lida'' ganska rätt faktiskt. Men det var en bra träning iaf. Mamma säger att jag inte ska gå på träning imorgon, och jag tror faktiskt att jag gör som hon säger, för en gångs skull. För nu är jag helt slut i kroppen och det är ju inte bra att träna med halsont så.. Men nu ska jag inte skriva mer. Kanske skriver mer ikväll, annars blir det väl något inlägg imorgon!

Puss

Kläder på internet

Lite tips på olika klädsidor på nätet:

www.nelly.com

www.asos.com

www.melba.se

www.avanna.blogg.se

www.modekungen.se

www.bubbleroom.com

www.hm.com

www.ginatricot.se

Om ni har något tips på nån hemsida ni gillar och som har billiga kläder, kommentera gärna!!

Tråkar ihjäl!

Har så himla tråkigt, ont i halsen ( inte nåt mkt, men ) är ensam hemma och orkar inte gå ner på stan! Bra lördag? Nej, men man måste få ha tråkigt ibland. Okej, jag ssitter och gör NÅNTING, jag kollar på kläder på nätet och lägger in i word så jag kan visa mamma sen vad jag skulle vilja ha. Tror jag tänker ringa Britt nu, för att få träffa henne och Kajsa! DÅ blir man alltid glad :D

Puss


Tråkigt!

Har tråkigt, är helt slut efter en hel vecka i skolan, + en träning nu..Men träningen var inte så bra. Alla var trötta, vi hade inget tempo, men jag försökte göra de bästa av träningen. Ikväll blir det väl bara sova som gäller, vill upp tidigt imorron så! Men asså nu ska jag göra nåt roligt, inte bara sitta här och tråka. Bloggar säkert mer sen, men orkar faktiskt inte mer nu! Haha, bye.

Snabbinlägg

Haha, nu just, om en kvart typ drar jag till skolan! Bloggar inte mer nu, först ikväll sen! Fredag woohooo!!! Guud vad skönt! Men måste gå nu, så här ser jag ut precis nu!





Blodgrapefrukt

Guud vad gott de är asså! Jag dricker det varje morgon, inte för att jag vill vara ''nyttig'', men det är mkt gidare än vanlig juice så.. Vaknade för en stund sen, som ut idaag. Igår klockan halv 1 gick jag upp till mamma och sa att det var nån mygga som surra mig i örat! (fråga inte varför?!) ;) Sen när jag kom tbx till sängen så märkte jag att det var datorn som surrade, för att den var på ännu! SÅ himla smart av mig, visst! Nu ska jag börja fixa mig och sen ska jag ju till skolan till 10, love it! Men jag slutar 3, hate it!haha, men vi hörs senare, och ni kommentera gärna :D Puss <3

Föresten nu har Malin farit till Uppsala. Om hon kommer in på datan så hälsar jag : Hoppas det går bra i Uppsala! :D:D Hihi



Min drink varje morgon :D ;P


Snabbt litet inlägg!

Hej! Tänkte berätta lite om min dag, inte så intressant, men ni får stå ut.. Började 8 i skolan och höll på att döö när jag skulle stiga upp, orkarde knappt röra mig, haha. Jobbigaste dagen i skolan är torsdagar, luugnt! Fat jag bara går till 2 är de det! Mamma kom och hämta mig efter skolan och så for vi ner på stan och köpte ett par skor till mig. Blev ett par vanliga svarta. Nu pratar jag med några på fb, ska just avsluta och läsa nya VeckoRevyn. Skulle göra det igår kväll, men när jag la mig i sängen ( och jag tänkte faktiskt blogga) var jag helt död och somna typ DIREKT! haha. Mamma berätta i morse att jag gnisslar tänder, hon kunde inte sova så bra p.g.a. mig ;)

Men vet inte vad jag ska skriva, har inte så mkt mer att säga, kanske skriver mer imorron på morgonen, om jag hinner då! God natt! Puss ♥


VitaminVatten

Sitter här i min säng, som alltid, haha, och dricker vitamin defence. Älskar det alltså. Hade som mål när gympan drog igång att sluta dricka det ifall det skulle vara mot reglerna att ta extra vitaminer (tror inte det) men lyckades inte. Men jag dricker det iaf inte lika ofta, jämfört med i sommar, när jag kunde dricka 2 flaskor/dag.

Föresten, vi såg ''A cinderella story''. När vi satt på filmen och den började kom jag på att jag sett den förrut. Men det spelar ingen roll. Vi hade det mysigt och roligt. Filmen är en riktig, typ amerikansk film, ni vet..Lyckigt slut, nåt lite läskigt, nåt som man börjar gråta va .. You know.. Men det var så gullig så den var bra. Se den om ni inte hittar nån familjefilm!

Nu ska jag göra nåt.. ;) Får se vad de blir, kanske bloggar ett picko inlägg förrän jag går och sover. Får se. Puss!











Hittade bilder på de tårtor Elin och jag bakade till Malin i födelsedagpresent! :D


Tjejkväll (med familjen)

Nu ska jag läsa engelskan snabbt och sen ska vi fara och hyra film!! Ikväll ska vi se på film och mysa, vi tjejer i huset. Haha, håller på att skörda min gård på farmville. Nicenice..Men jag måste bara säga de, guuud vad trött jag är efter skolan alltså! Föresten ikväll/natt ska jag sova i mammas o pappas säng, hörs som en barnunge, vet. MEn jag sover faktiskt mkt bättre där. Minuset är väl att jag måste gå och lägga mig tidigt för de gör alltid mamma. Hon släcker lampan vid halv 11 - 11. Men samtidigt är ju det bra! Då får jag mycket krafter till skolan och träningen imorron!! Idag hade vi styling de sista timmarna i skolan. Höll på med naglarna. Guud vad jag tycker att sminka, klä på, sy och sånt är roligt! Så, tiden gick väldigt snabbt! Men måste gå nu! Puss


Leksand

Hade inte jättemånga bilder, fast lite iaf..






Dom tyckte det var kallt!






Orkade inte ladda upp nån till nu, min data är trög och jag trött, så godnatt <3


Sova som gäller!

Börjar 8 imorron och går till 4, så nu är det sova som gäller. Men först ska ni få bilderna från när vi var ut med LEksand, men dom kommer just i ett annat inlägg. Nu ska jag bara ladda upp dom, läsa tidingen som jag aldrig hann med idag på dan och sen ska jag planera lite till i morron och sen SOOVA!! Haha

Kmr just ett inlägg ;)

Hade tråkigt

Nu har jag lagat mat. Blev spagetti med köttfärssås, men inte vanlig spagetti, utan typ snäckor. Haha, nu hade jag lite tid över och fick för mig att göra frisyrer. Älskar att hålla på att sätta upp mitt hår på det här sättet. Inte vackraste frisyren nånsin, men vi får hoppas att de kommer..



Rosett?



Skulle göra råttsvansar, men det blev lite snett :(



EEEEEEEMO!!!!!!!!!!!!!!!

Haha, mer frisyrer orkade jag inte göra. Men hinner inte skriva mer förän ikväll efter gympan nu. Ha en bra kväll! Puss


?

Asså verkligen förlåt, men lat som jag är, så har jag inte orkat eller hunnit ladda över bilderna från kameran till datorn. Men så fort jag gör det kan ni få se dom. Skolan har varit skön idag, förutom dom där 2 mattetimmarna. Vet ni hur svårt de är att sitta och försöka ränka matte i 2 timmar!!!!! Asså jag klarar inte de.. Haha, men man slutade ju 1 och kom hem och chilla. Nu sitter ja och tittar ut ur mitt underbara fönster, eller asså, fönstret är inte så fint, men utsikten är helt oslagbar. Hela himlen är blå och inget moln på himlen. Det här kommer nog hålla i sig ett tag till tror jag. Haha, det är såå skönt att ha september här. Om några månader är det ju jul!!! :D Nu ska jag läsa nya tidingen mamma köpte till mig. Hörs senare. Puss!! Just ja, jag skulle ju laga mat idag..Vad kan man laga?? Måste gå, ha det bra. Puss



Såhär ser jag ut just nu! Lite trött, haha..



Här är min sminkning idag, men nu har lite mascara farit bort och så, men de som finns kvar är det här.. :P


RSS 2.0