Tisdag

Nu har jag inte skrivit på ett tag, jag har tittat på Gossip Girl den lediga tiden jag har. Idag har jag först vart i skolan då, sen for jag hem o tittade på Gossip. Och så har jag faktiskt lagat mat också, det blev pyttipanna. Nu ska jag gå och klä på mig gympa kläder. Skriver mer ikväll om jag hinner. :)

Puss&kram

 <333

Lördag

Idag var jag på stan med Fanny&Frida :) det var fun.Vi var till svarta katten och fikade, sen så köpte jag Gossip Girls säsongen, de var 15 års åldersgräns , men såna som ser ut som 15 får ju den ändå ;P.Ikväll ska jag se på den.  Sen måste Fanny&Frida åka och då träffade jag mamma. Emma och mamma sku köpa godis, så vi gick till godisbutiken och där träffade jag Elin. Hon kom med hem och nu sitter hon här bredvid mig och e som hon e...Men nu orkar jag inte skriva mer.
Haha, nu tittade jag på bilder och hittade en på Vera, hon var jättegullig på den bilden :P så den bjuder jag på.

Puss&kram

 <3 <3

Stan

Snart ska jag göra mig i ordning till stan. Jag tror jag ska köpa en TV- serie där, men vet int vilken. Malin är i Sverige så hon skulle se om de fanns nån billig där. Jaja, nu ska jag snart gå upp igen.haha..


Puss&kram


HEEEEELG! :D

oooooh! äntligen helg! bara kunna chilla hela helgen, perfekt. ush! När vi kom till tränignen idag fick vi se att en råtta gnagat på mattan. Ni sku ha sett Malin, min, Frida och Fannys min.Haha.Ikväll ska jag bara mysa me familjen. Jag har väl int så mkt mer att skriva!

Puss&kram


 ush!


Sur&Trött:(

Hej! asså jag förstår mig inte på mig själv, hela den här veckan har jag bara varit trött och sur. Jag vet att det är för jag är stressad, men jag vet int vad jag är stresad för! Det kanske är tävlingarna nästa helg, int vet jag. Igår kväll satt jag och prata me FRida&Fabby på msn. Haha, då skällde jag typ ut dom för allt möjligt som int var deras fel ;P men dom känner no mig så bra att dom vet hur jag kan vara ibland :P
I helgen ska jag bara softa o vila upp mig. Imorn ska jag på stan me just Fanny&Frida. De ska bli skönt, med dom kan man liksom prata me o dom förstår :) Nu ska jag på gympa snart!

Puss&kram
gammal bild på dom :P hehe

Läsar rekord :D

haha ´, igår hade jag läsar rekord :P men jag vill inte riktigt säga hur många, det är ju inte så viktigt..Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om ;P det har inte hänt nåt spec. i skolan. Igår skedde de ju lite piiiinsamma saker. Men men , sånt händer också. Nu ska jag väl bara softa, har inga läxor tills i morn så :P

Puss&kram

 SOMMAR <33

Beställt gympadräkt :D

yes..Idag beställde jag en ny gympadräkt :D men jag säger om ni vill ha en gympa dräkt, säg att nån annan ska beställa den. Det går INTE bra när man gör det själv :P jag testa, så jag vet .. Jag stod typ o babbla på i typ 5 min. och när det hade gått de, då säger hon:
- I vilken katalog finns dräkten?
då kände jag mig lyckad :P
Men jag beställde dräkten iallafall :) Det blev en röd med stjärnor.
Puss&kram

Tisdag

Nu kom jag just hem från gympan. Den gick helt ok..men jag gjorde iallafall skruv :P men den är som den är..
Hahaha..asså jag tycker att Ness är lite rolig när hon säger att hon inte gillar High School Musical längre, men direkt man sätter på skivan så kan hon alla låtar där..ojoj..och Fanny gillar int Håkan Hellström! Han är ju bra ju..

Nu ska jag gå i bastun syns!

Puss&kram




Söker bok!

Vet nån var man kan köpa Shawn JOhnsons bok ''Stories Behind the Smile''? Om ni vet, lämna en liten kommentar ;P

 


Yes!

nu har jag äntligen gjort klar min berättelse. DEn fick handla om självmords försök och mobbing. Men den blev nog helt ok bra :) nu måstjag skriva ut den och sen ska jag görra mig i ordning till skolan.

See you later krokodilen!

Puss&kram



Berättelse

Jag brukar gilla att skriva berättelser, men jag hatar att skriva det när man har en kort tidsperiod att göra det! Och det har jag just nu. Doris sa att allt måste vara renskrivet och klart i morron! Jaja, det är bara att sätta igång. Ush! Men jag har nåt jag väntar på iallafall ;P att åka på gympa to night :P Det är ju bra:) Men nu ska jag skriva!


Puss&kram


  längtar till London <3

Middag

NU har jag just kommit från gympan.  Den var helt OK , kunde ha jobbat bättre men..Jag ska säga bra till Malin. Hon gjorde tsukahara  :D

Nu ska jag gå o duscha, vi ska på födelsedag middag nu till julia som fyller 5, inte förjag vet när exakt men. Efter det kanske jag skulle ut och gå med Fanny :)

Puss&kram

    Julia i Frankrike :)

Söndag

I natt var det jätteläsktigt, jag vaknade mitt i natten av att det var nån som sjöng. Jag tittade mig om och såg att jag hade dragit bort hörlurarna från örat, men inte stängt av Ipoden. så där spelades Beyonce, Single ladies, högt och tydligt :P
jaja..Nu ska jag snart på gympa. Malin ska göra tsukahara idag. Första gången utan grop :) Men det är nog inte ett problem.

Sen ikväll ska vi typ till en femåring på kalas :P men nu orkar jag inte skriva mer :P

Föresten har nån nåt förslag, på en berättelse :P som jag kan skriva om?


Puss&kram


Lördag

Igår var vi i Uppsala, det var faktiskt roligt :) Nu snart ska vi till geta. Där ska vi typ mysa med släkten. Jag hinner inte skriva mycket mera nu. Måst gå och klä på mig andra kläder :P

Puss&Kram

Torsdag

Yes..I morron far vi ju till Uppsala med gympan och då så var den här dagen alltså sista före helgen, i skolan asså :)
Just nu sitter jag och tittar på gympa på youtube. Snart ska jag på gympa också :D ja, jag har väl inget annat att skriva!

Puss&kram

  


How strong do you think I am?
How much can I take of this?
Am I a rock, or a rose, or a fist?
Or the breath at the end of a kiss?
How deep do you want to go, because I'll go there if I can,
You make it harder than it has to be,
How strong, how strong do you think I am

Dans-show

Nu har just Pernie farit hem från mig..Vi hade faktiskt en ganska rolig kväll! :D ..Först var vi lite på datan, sedan såg vi på Camp Rock :P & sen så hade jag en liten dans-show. Jag fick väl ett att mina små ''ryck'' antar jag :P
 Malin har Maria här så dom visa upp vårt FIN FINA vårfest program..eller ja...lite av det iallafall! Nu tror jag ja tänker gå & duscha.. Hejsvejs!


    Vill ha sommar´! Lilla Totis på Träbollan!

Desperat

Asså jag måste till Sverige snart. Jag har inga kläder, ingenting att sätta på mig. Men dom här helgerna som kommer har jag typ jättefullt upp. Som tur är åker vi på fredag till uppsala :D. Det längtar jag till. Och snart, bara för att jag är så desperat, tänker jag gå ner till stan ock köpa gossip girl :). Nu ska jag gå upp och klä på mig tror jag :)

Puss&kram
         

                      
Ps. Är det någon som vill föja med till sverige? :)                                

Äntligen!

NU har vår data slutat ceppa igen :) Tomas var här och fixade det just. Tack Tomas =)

Idag har först varit i skolan. Där skämde jag ut mig som vanligt några gånger, men de behöver vi inte ta här precis :P Sen var jag typ på gympa. Det var en ganska slapp träning för mig idag iallafall. Var ganska trött. Den sista kvarten så fick Nessa vara en liten ''flyglarv'' :P. Hon kastades lite hit&dit :D. Och så fick vi veta uppsala bilarna tills på fredag :) Jag åker med Nessa, Fanny& Malin och vi åker i Nessas bil. Det blir nog trevligt.

Ps. Måste skriva om Jutta nånting. Sa att jag skulle göra det så :P.. Hon ville att jag skulle skriva om hur mycket jag gillar henne :P Så då skriver jag att hon är en rysligt bra goding ;P hahah..och jag känner henne väl ;P



      Tog fotot från Juttis blogg :P


Måndag

Idag har vi haft en skön skoldag :) typ gympa, kemi, finska& biologi. Efter skolan så gick jag & läste. Jag börjar bli skillad på att läsa nu. Jag läste ända tills mamma ropade att vi måste skydda oss för att gympan började om en halvtimme och att vi måste äta före de. Som vanligt blev vi sena till gympan. Men alla är ju vana vid det så ;P Nu ska jag hoppa i duschen tror jag.

Puss&kram

Hos Fanny och Frida

Hej:)
Jag sitter hos Fanny och Frida nu. Vi gör inget speciellt, mest chillar :)
Min blogg är inte så fin just nu eftersom jag just har skaffat den så. Men det ska det bli ändring på snart.
Jag har inte så mycket mera att skriva.
Hejdå

// Hanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0