-

okej, ni kommer tycka att det här är töntigt men, klippet är sååå sött :D



haha.. puss

Bilder

Jag har inte så många, men jag lägger ut några bilder från i helgen :)

 Salen där gk com träna

 Gloriahallen

 Linda, Andrea & Maria

 en del av gänget :P

Hitta inte mer bra bilder

Puss

Sjuk

Ush! Idag är jag sjuk :S igår redan hade jag som en stor klump i halsen, och idag har jag feber också. Får se hur jag mår imorron!

Ja, jag var ju på tävling i helgen, det gick egentligen skit, men jag skratta mest åt det den här gången, int för att jag tyckte att det var roligt att förlora typ, men sånt händer..just nu är det liksom öspelen. Vi gick också med Linda och Andrea till deras nya sal, Gk com, typ..Asså om dom fick rum med en sal på ett så litet utrymme sku vi ju kunna bygga en ny sal till oss var som helst här i Mariehamn :P haha..men det var riktigt trevligt.

Bilder kommer senare!

Puss

Helsingfors i helgen!

I kväll far vi med färjan till Finland. Vi kommer hem igen på sönda natt.typ vid 2 eller nåt sånt. Jag längtar faktiskt..men jag är också jättenervös, spec. för mattan och barren. Måste börja packa snart, men först ska jag gå i duschen. Jag hoppas att vi i 09-gruupen får ett eget klassrum på tävlingarna:P Annars blir det väl korridoren! Haha..men det är sant, man orkar inte med små småttingar oh deras mammor som vill sova kl. 7 typ..och dom ska ju tävla på söndan så..menmen..Jag och Fanny kom på att vi ska göra våra egna små frågekort också..hehe..nää, men jag vet int. Brukar ju bli lite hemlighetsprat ialla fall :P nu ska jag i duschen o sen packa som sagt, sen typ talang eller vad det nu kommer.. får se om jag hinner se på nåt sånt :P

Puss

 vi ska få det bäst<33333 I love all of you :)

-

Hinner inte skriva nu ska på gympa tränign..Vårfest..

Puss

Kemiprov

Nu sitter jag på msn med en konversion med Fanny & Malin D.. Haha..det är ganska roligt faktskt. Fanny sitter och föhör Malin och mid som är bäst på svaren XD.
Nu ska jag just på träning :) Skönt att träna faktiskt :D

Puss 

Christoph

Nu kom jag just hem från Christoph träningen..Eller ja..För en liten tid sen :P Hehe. Han är faktisk jätteduktig. Han liksom förstår en. Men man hinner liksom inte prata så mycket på en halv time, han hinner typ bara ställa några frågor och skriva ett pogramm på ett papper. Men. Han kommer om två veckor igen tror jag :D Haha. Nu ska jag i bastun. Skriver imorn mer :)

Puss

 <3

glad

Nu har jag inte skrivit på länge. Igår hann jag inte och i förrgår deppa jag så mycket att jag inte ens ville skriva ett blogginlägg :P. Men idag är jag iallafall glad. Istället för i måndags så ska jag gå till Christoph idag istället.
Idag slutade vid vi 2 tiden :) Då gick jag ner på stan med Sara, Annina & Carro. Sen gick jag till mommo o moffa o chilla lite innan jag gick hem hit och åt! Nu sitter jag och kollar in senaste gympanyheterna :P och senaste rykterna :P hehe...

Puss

 Ira kom till gympan igår..Så hittade en bild på henne här..Fast nu har hon ju brunt hår då :P

Sur

Idag blir det ingen Christoph iallafall..Jag vet inte men Mona måste väl ha sett fel eller så kunde han väl inte komma. Vi får hoppas att han är här på onsdag så man kan gå då. Och så hoppas jag också att dom säger öspelslaget idag på träningen. Usch! Jag är hur nervös som helt,skulle såklart vilja vara med i allt på alla tävlingar. Vi får se hur det blir. Nu ska jag snart på träning. Skriver sen!

Puss :)


 <333


Spa

Nu ska jag gå och ha mitt egna lilla spa..Bara chilla och så har jag lite masker och så. Idag är jag så trött så jag kan pigga upp mig lite till i morgon i skolan..Vet inte vad jag har för läxor..Får ta reda på det efter bastun.

Puss

Fullt upp

Idag vaknade jag ca. kvart före 1. Kl. 2 hade vi vårfestprogram-träning..Programmet blir skitbra..Kom och titta på vårfesten på Bollhalla sen ;P..Ni får fråga om datum och tid ;). Nu kom jag just från träningen och då var Britten här :)..Nu ska jag väl bara chilla tror jag..Kanske var ut och joggar..Vet inte..

Nu tänker jag lägga ut lite dop-bilder ;)




Min dop-outfit:
Vit kofta-Zara
Vitt linne- H&M
Jeanskjol- JC
Skor-H&M

  Philip, Vilde & Jag :)

 Hela dopgänget

 Kajsa Leona Sogn Biskop


 Hon var så himla gullig asså :)


 Gullet Philip höll i ljuset :P

 Malin och Kajsa :) Fin bild :)


 Middag hos dom sen :)


 Förrätten :) (tog inte kort på de andra rätterna :S)


 Sista bilden får bli på Elin och Christoffer:)


Puss

Piiinsamt

Idag skämde jag ut mig alltså. Jag har typ aldrig gjort nåt så pinsamt. Så här var det:

Vi hade finska och som lärare har vi Pia då. I början av timmen sa typ Jocke ett skämt, Pia började då skratta så hon grät typ. Och så sa jag:

- Give me ten!

Och så skulle jag klappa på hennes händer, men hon drog undan dom så mina händer klappade nån HEEEELT annanstans. Jag blev tomatröd i anskitet och alla i klassen började skratta :P Ojoj..Piiinsamt...


Puss!




Musik

Orkar inte skriva, så ni får lyssna på en bra låt istället!

   Hittade ingen bra verison..men :) Puss

Skolan

Nu sitter jag här i skolan och ska söka upp en bild på Shawn Johnson :) Snart slutar vi skolan :D

Puss

Avancia

Kom för en stund sen hem från Avancia. Jag tycker faktiskt om den nya lokalen.. Men det var ganska mycket folk där idag. Jag var dit med Pernilla sen..Mamma var ju på nån sorts gruppträning, så Pernie och jag träna mest styrka. Asså vissa maskiner är ju riktigt rysligt jobbiga. Nu ska jag gå i duschen och sen måste jag väl göra läxorna och sen typ öva lite på svenskan. Ush! Jag gillar inte svenska..Ändå har jag 9 i det. Måste öva så jag håller 9:an.

Puss på er alla!

 egopix..hehe


Massage

FYYYYYY! Det tog skitont att få massage. Men nu i efterhand känns det jättebra.  Ikväll tror jag det bär av till gymmet. Känner för att träna lite och mamma ska också dit. Så jag hänger med.

Skriver mer sen TROR jag.

Puss på er alla!




Matteveckoläxa

Usch vad jag hatar matteveckoläxor! 12 uppgifter, som vissa är ABC! Hur mycket tror hon vi orkar+ att hon brukar skriva ut betyg ibland på dom. Dom är så himla jobbiga. Men vi är snart klara med alla 24 läxor så..

Nu ska jag gå upp och göra klart min!

Puss på er alla!

 raketer ;p

Tisdag

Idag har det varit en jobbig dag i skolan. Det är bara jobbiga ämnen. Men lite roligt har det ännu varit. Jag ska berätta vad jag gjorde i går kväll som jag ångrar VÄLDIGT mycket!

Så här var det. Jag hade varit och duschat,klockan var ca. kvart över 10. När jag kom upp så ville jag smörja in mig med fuktighetskräm(min hud blir jätte jätte trorr annars). Så det gjorde jag. Smörjde in mig, tog bort sminket,borsta tänderna och allt det vanliga. Jag tyckte det var en konstig lukt på krämen men det var ju en helt vanlig Nivea flaska. Det stod ''Nivea Body'' på den så..
Idag i skolan, på musiken, säger Janina till mig:
- Asså Hanna vad har du gjort med dina händer?
Jag tittade på mina händer och förstod att det inte kunde ha varit vanlig kräm, utan att det måste ha varit ''brun utan sol''. Mina händer var helt orange! Sedan fick jag gömma mina händer i tröjan resten av dagen ;p

Så nu har jag just varit o duscha igen & jag skrubba så mycket det gick..Men det blev nog kvar det mesta :/

Nu ska jag just på gympa.

Puss på er alla!

 Den fin fina flaskan ;P

Måndag

i natt sov jag inte så mycket, kändes det som iallafall!Jag vaknade bara någin vred på sig i sin säng. Men jag somnade igen sen, för jag satt på Ipoden och hörde på den istället!

Nu ska jag göra mig i ordning,sen ska jag iväg till Malle, får se vad vi hittar på där :P

Puss på er alla!

Trött

Nu orkar jag liksom inte skriva på bloggen idag..är liksom ganska trött och så. Kommer kanske bilder från dopet i morron, får se..Ska va me Malle tomorrow I think ;P

Puss på er alla!

  Samma bild på Malle som förra gången ;P

Dop

idag har jag inte hunnit skriva p.g.a. att jag har varit på dop typ hela dan :) Min kusin döptes, och namnet blev Kajsa Leona Sogn Biskop..Jag lägger ut lite bilder från dopet i morron tror jag.

Nu sitter jag i Vildes rum, har int fått vara på datan på hela dan :P men ska just åka hem. Det har varit en riktgt trevlig dag idag :D

Puss på er alla!

kanske skriver mer när jag kommer hem :)



Middag

Det är alltid kul att sitta o lyssna vid middagsbordet när släkten kommer. Alla pratar i mun på varann o så ;P. Till slut orkade inte malin, jag & emma höra på alla släktingar längre, så vi gick ner på datan o sku utse snyggaste killen..Jag valde Penn Badgley & Chace Crawford från Gossip Girl (kom inte på nån annan just då)och malin vill int att jag ska säga vem hon valde ;P..hehe.. Så roligt hade vi ;P Haha..

Skriver mer imorron :)

Puss på er alla!

  Penn Badgley :)


 Liten bild men :P

Fredag

Idag steg jag upp redan 20 över 9, för träningen började 10. Han bara äta en smörgås, klä på mig och iväg. Träningen gick sådär..gjorde iallafall halvoltfram på bommen som jag ville. Ska öva de nu varje träning, så jag kan göra det i Gloria hallen sen.

Nu på dan elller vad det nu är, så ska jag kanske gå ut och gå med Frida L :) Och ikväll får vi middagsgäster. Det kan ju bli skoj:)

Puss på er alla ;)




Wherever it is, I'll fly
Whatever it takes, I'll try
So don't pay no mind to whatever people say
Whenever it is in my life
Know that I will be on time
'Cause you know why there's no standing in our way

Påsken är här!

Äntligen påsklov..Nu är det träning & sömn som gäller. Och lite kompisar tror jag..på måndag sku jag va me Malin D iallafall tror jag.

vet int riktigt va ja ska skriva om ;)

puss på er alla!

skriver senare


Onsdag:D

oooh! jag älskar onsdagar. Då liksom är det bara soft, men kan bara chilla liksom. Jag kom just hem från mommo & ska ikväll fara ut och jogga tror jag..Om jag orkar..

Och föresten idag fyller mamma år :D Grattis till dig mamma! ( inte för att hon läser bloggen, men ändå ;P)

mer vet jag inte vad jag ska skriva!


Puss&kram


 <3333 GRATTIS :D


SOMMARMINNEN

Jag satt och tittade på bilder just på datan och när jag såg vissa bilder så skratta jag så jag grät nästan..Man får så mycket minnen då av sommarn..Jag och Janina var ganska mycket med varann i sommras..och ja..t.ex rockoff var vi två på typ varje dag och skämmde ut oss också varje dag. Så som ''fanta kriget'' ''tretåaren'' & ''bubbelstatyerna''.

Sen så är det också Frankrike,England &Spanien såklart.. Jaja,låt bilderna tala..hehe:


 rock off


 Janinas arm:P


 England



 Gröna lund:) Malin D


 Gröna lund



PUSS&KRAM


Gossip girl

Jag orkar inte skriva nu..så jag lägger in en låt från Gossip girl istället! Den är ganska rolig.





Måndag

Man kan int beskriva hur dan har varit i skolan idag! På biologin höll jag på och somna flera gånger, men lyckades komma på mig själv så..Vi har ju int sovit så mycket på två nätter så de förklarar ju saken. I natt som jag ca.4 timmar typ..

Nu har vi ju också kommit hem från esbo. Det var roligt att tävla där fast de inte gick så bra. Jag orkar inte berätta om tävlingarna så mycket så ni får lite bilder istället ;P


 Vi med våra fin fina gympadräkter


 Jag & Jutta



  Sassa & Vanessa


 Frida & Jutta


 Salen


 Mamma



 Frida B & Jag ;P


 Sista bilden får bli en bild på mig me min nya gympadräkt :P Den är leopardfärgad om ni inte ser de ;P :D


Puss&kram




Esbo nästa

Nu sitter jag i Elins säng o bara chillar.Har just ätit och ska snart se på Robinsson. Jag är typ redan trött och får se hur mycket man kan sova inatt, jag sover int så bra i hytter.Är faktiskt ganska nervös nu..Till tävlingen asså. Har försökt gått igenom min mattserie så att jag inte ska kunna tappa bort mig i den. Men nu ska jag tänka på nåt annat..tror jag går o ser på tv nu..


Puss på er alla!


Trött

nu ha jag typ suttit vid datan i 2 ½ timme..Offe skickar låtar :) Måst ha tills vi åker..Men nu känner jag hur trött man blir av att sitta vid datan hela tiden! Åh! men nu har jag massa låtar ;P nu ska jag just gå upp tror jag..Gå ut i det här fina vädret :D

Puss&kram

 Gammal bild på Jag, Cia & Malin :)

Lördag

Idag försökte jag sova så länge jag kunde p.g.a att inatt vet jag int hur mycket sömn jag får. Vi åker ju till Esbo, där vi ska tävla imorn:S Så i natt kl. 12 gäller de att somna i hytten och int bara prata ;P Jag delar hytt med Maria,Frida J & Frida B. Det går nog bra, men vi måst ha på hur mycket alarm som möjligt. Jag vaknar inte så lätt på morgonen.

I går var det Nordea-dag. Jag fick uppgiften att leka kinesiska muren med Frida B. När jag och Malin sku fara till gympan sa hon att jag sku klä ut mig. Och det gjorde jag också, till en kines. Så gick vi in bruna dörren för jag ville int visa mig för så mycket folk..Så när jag knackade på och Malin, Fanny & Frida sprang bort, så öppnade en främmande.. FY vad jag skämmdes asså.

Här får ni lite bilder från igår..Tagna av www.fannylindfors.blogg.se & www.teamaland.blogg.se


 Danis :)

 Lelle :)

 Jag :P(jag såg ännu värre ut när jag kom)

 Frida & Jutta

 Malin :)


Puss&kram

Grattis Fammo!

Oj jag har helt glömt att det är fammos födelsedag idag :D´. Hon sku jobba hela dan idag & hon trodde hon sku bli kvar tills i natt :S Men nu säger jag i alla fall ''ett stort grattis till min älskade farmor<3'' hihi..tack Peter att du påminde mig :P


Puss&kram


Bra låt!

http://www.youtube.com/watch?v=XpBLGTBmTJg&feature=related

Torsdag

Idag har jag varit i skolan :D. De va en skön dag så den gick really fast! När jag kom hem kändes det som att jag hoppat över nån timme o gått hem istället. Nu ska jag bara chilla, sen ska jag på gympa och sen läxor..
I morron är de fredag, skönt! Då ska vi typ ha nån nordea dag på gympan, de kan ju bli ganska roligt :P hehe..Vet int nåt mer jag kan skriva om..Skriver kanske mer ikväll..:)


Puss&kram

 ganska rolig bild :P


Sjuk

Idag har jag inte varit i skolan, jag har bara legat och sovit och när jag orkat har jag tittat på gossip girl.ush! jag har haft ont i huvudet och varit jättetrött idag..:( .. Jag kände redan i går på gympan att jag var jättetrött och så när Fanny masserade mig i slutet så höll jag på att somna. Men de går nog snart över.
Nu ska vi just äta I think, det blir kyckling. Det älskar jag asså..

Puss&kram

och föresten jag har fått min kamera sladd nu..har typ vänta i 3 månader,men när de hade tagit så länge fick vi den gratis.. :)


RSS 2.0