Kvällen

Hejsan svejsan igen!! Efter jag bloggat somnade jag nästan direkt. När jag sovit en stund väcker mamma mig och säger att vi ska fara ut med båten. Vi for till '' Idskär'' tror jag det hette. Där åt vi middag, som blev kyckling-spätt och lövbiff och potatis och sallad, man fick ta lite vad man ville!! Vi kom hem vid 8. Sen var Elin, Emmas kompis här, eller ja, hon var med ut på sjön också. Jag gjorde ni vet, den där ''rosett-frisyren'' på henne. Det var första gången jag har gjort den så, den blev helt okej, om man säger så.. Nu ska jag kolla de ''vanliga bloggarna'' och sen bara chilla.

// Hanna ♥


Bilder från öspelen, dag 1-3!

Här kommer bilder från invigningen (dag 1)



 Selina Säl (jutta) och Fanny

 Åland gick sist, så såhär såg det ut när man titta bakåt

 Och när man tittade framåt

 Lite andra öar :)

 Jag och Frida

 Maria och Malin ;)

 Vatten fontän

 Karate uppträdande


Okej, det var alla bilder jag hade från dag 1 :)


Dag 2: Sorry, då tränade vi bara och ladda upp inför Måndagen. Men föresten har jag typ 2 st. Vi var och titta på fotboll.

 Fotboll, som slutade 4-2 till Åland :D Det var Åland mot Grönland

 Tjejerna jag var med :) Sen var Malin också med.

Dag 3:

 Morgonen började hemma hos oss, där vi fixade hår och smink.

 3 nervösa tjejer ;)

 I gympasalen

 Efter tävlingen tog vi lite bilder

 Laget ;)

 Som sagt, vi tog lite bilder

 Haha, ♥ the picture

 Bermuda :)

Sen var det ju killarnas tur att tävla. Måste ju fara och se på dom!!!

 Hade ingen bra bild...

 Man ser inte så bra, men dom sitter utan tröjor  tror  jag ;)

 Man hade väldigt fint och rent hår efter en tajt knocka.

På kvällen var de nån sak för alla gymnaster

 Gymnaster

 Rosie & Frida B

 Hannah och Keithlyn :) haha (stavning?)

 Lite gymnaster :)

Det var alla bilder jag hade från de här dagarna. Från idag har jag ingenting. Jag glömde kameran hemma och vi har bara haft träning så..

Haha, okej, det var inte så några bilder menmen...

Puss

Hanna ♥

Slutkörd

Okej, jag vet att vi inte tränat så mkt den här veckan, men jag är helt slut ändå. Jag tror det beror på att vi satsa allt på tävlingen igår, alla nerver släppte för ett tag och ja, då blir man ju trött. Nu ska jag skriva ett till inlägg, det ska bara vara me bilder från öspelen nu..

Puss

Äntligen över!! ;)

Huh! Äntligen över med första tävlingen. Jag var faktiskt mest nervös för lagtävlingen idag. Man visste ju inte hur allting skulle gå till och så. Men det gick riktigt bra, vi kom 4. Efter Bermuda, som vann, Isle of Man och Färöarna. Alla var jätteduktiga. När tävlingarna var över så var de killarnas tur. Gick inte jättejättebra för Åland, men dom hade hårt motstånd så.. Efter en liten paus hemma så var det stan som gällde. Alla gymnaster skulle träffas. Många måste äta och många kom sent, så de blev inget program. Men måst kvällen blev det roligare. Vi satt och prata med Färöarnas tjejer och de yngsta tjejerna från Bermuda. Nu ska jag äta nånting och sen sova. Imorn är det träning 10. Bilder kommer sen, lovar!! Men nu ska jag gå. Hejdå ♥

// Hanna

Ladda ladda ladda ladda

Nu ligger jag här i min säng, har redan varit uppe ett varv och ska snart gå upp ''helt''. Jag ligger och samlar ihop batterierna. Senare idag ska allas vara fulla. Asså jag är så himla nervös asså. Jag håller bokstavligen på att pissa ner mig!!
Klockan halv 9 kommer de andra lagets tjejer hit. Som är Fanny,Frida och Maria. Vi ska fixa håret tillsammans och sminka oss extra mkt. Sen kör vi till tävlingen. Usch! Kan inte ens tänka på den. Men vi tävlar inte först, tävlingen börjar halv 11 och vi tävlar kanske lite över 12 eller nåt! Imorse vaknade jag halv 7, gick upp och drack   och var lite på datan. Men jag orkade inte blogga. Nu är klockan 8 så jag måste fixa mig lite till!!

Puss och kram från en nervös Hanna <3

Träning

Om 10 min ska ja byta om till träningskläder, sen ska jag träna då. När jag kommer hem blir det en dusch, lugna ner mig och sova. Inte nån sen kväll ikväll. Tävling imorn och vi har bestämt att halv 11 är senast vi går i säng. Mer har jag inte att säga. Orkar inte ladda upp bilderna nu, får se när jag gör de!!

Puss

Öspelen är hääääääääär!!!!!

Nu har invigningen varir och allt är SUUPER imorn är det fotboll och träning som är det jag vet ännu. Vet inte hur mkt jag kommer bloggen denna vecka, menmen, tar de som det kommer. Nu ska jag sooooooooova!!!

Puss

Bilder kommer antingen imorn, eller nästa vecka.

puss igen

Kamera

Nu har jag varit och köpt en kamera. Det blev en svart samsung för 139 e. Jag behövde ju en kamera tills idag, så den blev bra. Ikväll är det som sagt invigning. De märks att de händer nåt här på Åland. Mycket människor på stan, många som kommer och frågar om vägen, radion är på engelska, man hör massa engelska på stan. Det är jätteroligt faktiskt. Jag har verkligen längtat efter de här. Idag på stan träffade vi 2 lag till från gympan. Ynys mon och Färöarna. Vi prata inte så mkt med dom. Men det är roligt att veta vem man tävlar mot.

Nu ska jag läsa en stund, innan jag börjar fixa mig till kvällen. Ändrade planer, först duscha.

Puss

Öspelen

Åååååååååååååååååh!!! Idag är det öspelsinvigning, och jag är hur nervös som helst. Nu på dan tror jag mamma o jag skulle gå ner på stan och köpa en kamera. Sen ska jag nog bara chilla. Igår var vi ute och gick och typ visa Bermuda Åland. Sen speelade vi kubb i Engelska parken. Vet ni hur roligt de hörs när vi ska förklara kubb på engelska för dom. Men det vare roligt iallafall. Ikväll ser vi väl alla andra öar hoppas jag. Ska bli roligt de med!!

Nu ska jag ut och hoppa och sen ner på stan! :)

Puss


Sjön,bermuda & gympa

Haha, idag har vi tränat med Bermuda. De var skitbra, som vi visste. Vi gympa till 12, halv 3 typ, for vi ut med båten sen och kom hem för en stund sen. Snart ska vi träffa dom igen!! Så nu måst jag fixa mig..Hejdå

Nån annan tar säkert kort jag kan sno sen ;)

Michael Jackson

Usch vad hemskt! Jag hoppas alla vet vad somhänt Michael. Hjärtstillestånd redan vid 50 år. Malin kom och sa de i morse till mig och så såg jag det på tv. De sänts på varenda kanal. Om han levde så skulle han göra en världsturne om 5 dagar. Menmen, jag tycker det är hemskt i alla fall!!!


Bermuda

Hallåj igen! Jag har haft fullt upp hela dan. Först stan, sen kröp vi in bakom bryggan på strandpromenaden och satt och på ett litet berg och sola lite. När jag kom hem, som var där vid 4, Då bara chilla jag typ. Där vid 5 for Malin, jag och mamma ut till bollhalla och hjälpte sassa med redskap. När vi skulle ut till Bollhalla,for vi via Minimarket , då ser vi en buss som kommer till park. Malin ser lite tjejer hon känner igen. Då märker vi att det är Bermudas buss! Så dom har alltså kommit! Men jäklar vad korta dom är!
Nu håller jag på att se ''a double shot at love'', haha, ett helt sjukt pogram egentligen! ;)

Puss

Nyvaken

Jag har just vaknat. Det blev inte en så tidig morgon i alla fall! Nu ska jag ner på stan innan jag far till Fanny och Frida, dit Frida J kommer, så sku vi ner till nån strand. Jag MÅSTE hinna! Jag är sån som aldrig orkar göra nåt. Menmen, där i alla fall ska jag fixa med min kamera. Så de är därför jag aldrig sätter upp nå bilder typ, för den är sönder. Men nu måste jag förbereda allt.

Pussarochkramar

Skön kväll

Ikväll tänker jag faktiskt ha en riktigt bra och skön kväll. Dnart tänker jag gå i bastun, sätta på en ansiktsmask och bara mysa. Sen tänker jag lägga mig och läsa och somna tidigt! (det kommer inte att funka, men ska försöka).

Imorn blir det en tidig morgon. Stigen upp vid 9, ner på stan och halv 12 till Frida och Fanny. Sen skulle vi till nån strad nånstans och sola. Jaja, de blir inget till inlägg för ikäll.

Ha det bra!

Puss

Stranden

Tänkt bara säga att de int blev båten eller hemma. Vi for till stranden istället. Nu måste vi just på gympan. Bloggar sen.

Puss

Stranden

Tänkt bara säga att de int blev båten eller hemma. Vi for till stranden istället. Nu måste vi just på gympan. Bloggar sen.

Puss

Virus

Jag har fått virus på min data. De är därför jag inte uppdaterar lika bra som jag gjorde förrut. Men jag ska fixa de snart. Donny får typ komma hit o ta bort dom. Men hur lyckas man få massa virus på inte ens 3 veckor??!! De är nog bara jag som kan göra de..

Nu är de öspelen igen ja ska prata om. Eller i alla fall saker som lite handlar om de. Igår skulle jag gå och se vad de kosta att byta en kameraskärm på ens kamera. Han sa att han trodde de skulle kosta där vid 150 e, så såg jag på andra kameror, de billigaste kostar 149 och så finns de såna man kan tappa hur som helst och som tål vatten som kostar runt 300. Jag måste ju ha en kamera nu till öspelen, så jag tror jag måste köpa en ny. Just nu har jag inte pengar till de så jag vet inte hur det blir. Nu när jag tänker så kom jag på att på typ lite mer än 1 år har jag haft typ 4 kameror. De är ganska mkt va?
Slut snackat om kameror och mer om öspelen. Om man räknar med idag är det bara 4 dar kvar till invigningen på wha är. På stan börjar det komma upp massa partytält och grejer. Nu är de snart dags. Tänk att Bermuda kommer imorron!!!På fredag ska vi hitta på nåt med dom. Vi tror de blir brännboll & så tänkt vi ''leka'' lite. Då lär man ju känna dom bättre.

Nu måste jag fixa mig. Nu på dan ska vi fara ut med båten tror jag, men det blir nog bara en stund i så fall. Om vi inte göra de så blir de väl sola på verandan som gäller. Ikv är det typ generalrepeticion inför öspelen då. Jag ångrar att jag ska vara med ¨på bommen. Kan ju inte alla saker där, men sassa får passa mig. Nu måste jag gå, eller ja, jag orkar inte skriva mer;)

Puss



Föresten var jag barnvakt till Kajsa igen. Hon är bara föör gullig!


Stressad

Igår kväll kom jag på de, hur nervös jag egentligen är inför öspelen. Jag kan inte alla grejer jag ska göra på alla redskapen än och bara tävlingen är ju också stressande. Men samtidigt som man är nervös så ser jag ju fram emot de jättemycket. Det här har man ju väntat på i två år. Tänk två hela år har man satsa för att få göra de här. Så nu gäller de att göra den här veckan till en riktigt bra vecka, och de tror jag de kommer att bli, hur man än försöker göra den. Nu är det endast 5 dagar tills invigningen går an. Guud vad jag ser fram emot det. Kommer bli jätteroligt. Men jag tvekar på hur min engelska kommer vara. 6+ i provet är ju inte de allra bästa .Men då drar jag till med min svengelska. De är jag ju riktigt bra på.
Så ni vet kommer jag att blogga ganska mkt om öspelen, men det har ni väl förstått.
Föresten vet nån vad de kostar att laga en sprucken skärm på sin kamera??

Puss


Nu kommer jag ju vakna idagbitti ju..(finsk tid)

ja, de höll Malin, jag & Maria på med att fundera över en gång i hytten. Men vad heter det egentligen om man ska säga vi syns imorgonbitti, fast klockan är över 12. Heter de idagbitti? Det hörs ju fel om man säger''vi syns idag''. Haha, nu ska jag sova tror jag. Jag skulle vilja stiga upp TIDIGT imorgon. Så godnatt allihopa!!

Puss


Dagen

Idag har min dag gått ut på:

- Var upp till Totis (kusinen) och sola

- Vart på konfrimation till Elin. Var trevligt :)

- Totis kom med hem till oss, lekte med Emma medans jag lagade pastasallad ;P

- Hade nån sort''gympaskola'' med Tove

- For runt Åss & Msf med cykel, en liten cykelrund, med familjen.

- Satt mig i soffan och titta på tv.

Nu ska jag:

- Gå ut och hoppa lite.

- Gå i bastun.

- Se på tv

-Läsa

- Sova

Det är min dag. Asså föresten, ni skulle ha sett Tove idag när hon gympa. Hon var såå söt, ska träna henne till os ;) Hihi, måst ta nå kort på henne imorn.

Pussar

 Jag just nu ;)

Konfrimation

Hej! Hann inte blogga igår kväll, var ute och gick med Jutta. Det var trevligt :) . Snart ska jag på konfrimation till min älskade kusin ;) Tove ska också komma hit nu före tror jag. Då blir det gympa som gäller. Påtal om gympa, 6 DAGAR kvar till öspelen. Bara jag tänker på de börjar jag på riktigt darra. Det känns som jag ska börja gråta. Jag kan inte ens alla saker jag ska göra på tävlingarna. Jaja, de ordnar sig nog. På onsdag kl. ? är de generalrepeticion om nån vill komma och titta. Nu ska jag ut och hoppa. Pusspuss.

 Lite cp-bild men...


En härlig dag på sjön!

För ca 1 timme sen kom vi hem från Rödhamn. Vi fika bara där, sola lite och for hem igen. Det är så skönt att ha båt tycker jag. Ikväll blir de god mat, oxfile med nånting. Ikväll blir de en ugn kväll igen tror jag. Jag ska se nån film tror jag också. Usch! jag kan inte sova på nätterna vaknar typ 2 gånger numera oftast typ 3&5 sen kan jag inte sova när jag vaknat. Usch! Det är hur hemskt so helst asså!!!

puss

Hahaahahhahahhaahah

Okej, min panik är över igen, tror jag, är klockan bara över 11? då är de ju ingen fara. Min klocka på data är den 20 över 12. Men när jag publicerar ett inlägg är den kvart över 11..JAg fattar inte ;)

Puss

20 över 12?????va?????

va! är klockan redan över 12? Herregud. Så jag vaknade för 1 TIMME sen? det känns som typ 5 min, nu har ju typ hela dan gått. Jaja, idag tror jag vi ska ut med båten. Om inte pappa faila då & måst se F1 istället. Jag är rädd att de kan bli så. Nu ska jag i alla fall klä på mig och  fixa mig. Vi syns!

Pussar till er :)

hejdå<3


Föresten, de är bara 1 VECKA kvar till öspelen..jag dööööör!!!


Kvällen är här :)

Nu ligger jag här i min säng och ska just läsa, sen tänker jag sova . Ikväll har det bara varit en familjekväll. Det har varit skönt, jag har varit jättetrött och vill inte va de på öspelsveckan. Jag tror faktiskt att min kropp typ vilar upp sig nu inför öspelen. Då är de sena kvällar som gäller ( iallafall de sista, kanske int de dagar vi tävlar) och bara släppa loss. Ha skitkul helt enkelt :D nu ska jag läsa lite.

God natt allihopa :)

Pussar till alla :)

ps. Har ni märkt hur ljust de är på kvällarna numera?

Nu kom Malin tror jag, hon kanske far igen till stan..Inte vet jag :)

Snacka om att göra bort sig!

Jutta och jag satt och prata på msn helt ''vanligt''. Efter en stund får jag ett ''meddelande'' från Jutta. Jag FÅR inte ¨säga vad hon skrev. Men jag kan säga att det är så pinsamt så man dööööör! Hihi, jag tycker faktiskt lite synd om juttis. Det var de, de var inte meningen att skicka de till mig Hanna, utan till en annan Hanna. Nu har jag nåt jag kan mobba Jutta för i alla fall!

Hihi, jutta, vi älskar dig iallafall <3 Hahahahhahhahahahhahahhahahhahahhahahahahhahahhahhahhahaahhahahh


 Haha,gammal bild på Jutta, som jag hittade på hennes blogg :)

Puss

Midsommar

Idag är det midsommar! och jag är hur trött som helst. Dagen började med att mamma och jag steg upp till 9 och halv 10 for vi och handla. Mysigt. Sen for vi och åt midsommar lunch till mommo och moffa. Nu har jag kommit hem för en stund sen från mommo. ikv blir de bara familjen som gäller, är så trött så orkar faktiskt inte göra nånting.

Trevlig midsommar alla!!

Ha en bra kväll/dag <3



Kväll

Vet inte riktigt vad jag ska skriva! Skriver mer imorn! God natt.

Puss

 Hihi, gillar den här bilden :)

Mommos place next

Jag och mammsen ska just upp till mommo och mysa.

Asså vad ska alla göra imorn? Jag tror vi ska först o fika till Rödhamn, sen ska väl ja gå me ¨nån på stan o checka läget! Haha, nu ska jag upp till mommo..

See you later!

 Idag har jag också knocka ! Det är såå skönt att ha uppsatt hår!

Chillar på

Nu ska Malinåka iväg, Emma har Elin här & mamma o pappa jobbar. Jag tror Emma och dom ska gå ut! Yeees, lite ensam tid. Men jag tror nån sku komma hit så;) Nu ska jag fortsätta chilla.

Puss



Hemma från tandläkarn

För en stund sen kom jag hem igen från tandläkarn. Han gjorde inte så mkt med min tandställning, men han tog en röntkenbild på min tand. Han är rädd att den ska lossna. När jag var typ 4-5 år så läkte vi tagare på vår gamla båt. Jag skulle hoppa ner från båten och gled och slog i ena framtanden i ''båträcket''. Det blödde typ och tanden hade tagit skada. Hihi, smidigt. Men bilden visa att det inte ändrat något sen i höstas. Så det ser ut som att den inte kommer lossna. Men om man skulle ha oturen att den skulle de, så finns det som en ''plasttand'' man typ limmar fast. Sen när man är 18 så kan man göra nåt annat, jag fattade inte ritigt men. Det går i alla fall att fixa. Jaja, nu ska jag läsa lite Frida tror jag, sen ska jag sno Malins VeckoRevyn.

Puss


Tandläkarn

Nu måste jag fixa mig, ska till tandläkarn om 30 min. Skriver senare!

Puss

Jobbat

Nu för en stund sen kom jag hem från mitt ''jobb'', ja, att packa matvaror i kassar. Väldigt roligt. Vi höll på med det i 4 timmar!! Imorn är det samma sak som gäller, men i bara 3 timmar. Just när vi skulle få gå så säger kassörskan '' Ska du jobba imorgon?''. Jag nickar, '' okej, då ska du veta att de här inte är någonting jämfört med i morgon sen''. Om hon menar att det var lite folk idag, är jag DÖD imorn. Det var inte jättemycket folk, men inte lite i alla fall. Imorn ska jag också till tandläkaren, den här tiden får jag INTE missa. Nu ska jag titta lite på teve, sen läsa lite, sen fixa mig i ordning på sängen, läsa lite till & sova. Så ser min kväll ut.

Puss


God morgon

Idag vaknade jag faktiskt i tid. Först vaknade jag kl. 5 av solen som strålade in genom mitt fönster, sedan vaknade jag 5 i 7 och då steg jag opp och lade mig och vila i soffan istället. Nu ska jag just äta frukost, jag liggen nu i mammas och pappas säng och gosar (båda har farit på jobb) sen ska jag iväg på gympa 10. Kommer hem nån gång. hihi. Då ska jag vara me Janina tror jag.

Puss

Kick off

Nu har jag varit på kick off. Det var faktiskt helt okej. Jag trodde det bara var som ett ''information möte'',men det var värsta lekrundan. Jag var inte så aktiv, men det var roligt ändå. Nu börjar man känna att öspelen är nära. Bara 10 dagar tills invigningen och 12 dagar tills jag tävlar första gången så här ''stort''. Det ska bli hur kul som helst. Nu ska jag läsa lite innan jag ska fixa mig klar till natten. Vill bli lite tidigare isäng, men det går inte att somna förrän vid halv 1-1 tiden.

Puss & hejdå & godnatt!

 Jag precis nu :) (ser lite sliten ut)

6 månader gammal bebis

Nu ska jag berätta hur det är att ha/ vara barnvakt till en 6 mån gammal bebis.

De börjar med att bebisen är jätteglad och rolig, alla vill hålla i ''den''. Efter en stund går alla bort när de märker att ''den'' släppt sig. Bebisen liggen själv på filten och skrattar. När någon bytt blöja på han/hon & någon vill ta upp han/hon igen spyr den en stor spya rakt på den nya tröjan.. Man blir egentligen rasande men säger inget. Och just när man tror hon / han är som gladast så börjat skriket. Man skydar sig att laga velling (stavning). När man ser hur gulliga dom ser ut när dom äter och hur gott de tycker  de är, glömmer man bort ''de onda me bebisar''. Sen så börjar de skrika igen när maten tar slut. Då måste man börja klä på sig med han/hon i famnen. Ut i vagnen och så iväg, när man kommer till grannens hus börjar skrikandet. Vad kan det vara nu då? Ja, just ja, tutten. Köra tillbaks vagnen i efter tutten och ut igen. Det som är bra är att de somnar så lätt. Man behöver bara gå runt kvarteret så sover dom djupt.

Så här har min dag varit i alla fall nu. Men det är ganska roligt ändå måste jag nog säga.

Nu ska jag och laga mat innan jag fixar mig till Kick Off.

Puss


Hämnd

Malle, asså min syster, gillade tydligen inte bilderna jag la ut. Så nu ha hon lagt upp en av de fulaste bilder jag nånsinn sett! Nu ska du få hämnd. Inte för att jag har nån bild just nu som är så farlig, men snart då.

Både Malin & Jutta hata bilden, så jag lägger upp den igen :) Sorry jutta, jag måste bara.

Puss

Föresten, idag ska jag vara barnvakt till Kajsa igen. Britt har ganska mkt att göra just nu, då är det bara roligt att hjälpa. Ikv ska jag till badhurparken på Kick Off. Dit ska alla deltagare i alla olika sporter. Det ska bli kul :) Skriver nog mer här på dan.

om nån har sett bilden som malle satt ut på sin blogg här på min är de för att Malin kan mitt lösenord, så hon kommer gå in o lägga fula bilder här på mig på bloggen!!

Puss igen. Och en xtra stor puss till min (älskade) syster. ♥ u.


God natt!

Det blev ett till snabbt inlägg. Nu ska jag gå och läsa i sängen. Skriver mer imorn. Gos natt, sov så gott! Jag ska läsa lite också..Har inte läst ut boken ännu som jag ville!

Puss



Ansiktsmask

Nu är jag på datan här nere, som jag brukade vara förut också. Känner mig som liten igen, fast de var exakt 1 vecka och 1 dag sen jag var här senast. Jag sitter med en ansiktsmask i ansikte. Jag kan inte ens prata, den har stelnat så. Haha, nu ska jag dra bort den och sedan och duscha. Skriver kanske ikväll!

Puss på er allihopa! <3

Hittade gamla bilder:

 Malin

  Älskar den här bilden ♥

 Malin och Jutta. Jutta ser såå liten ut där :)

Jag sminka Totis. Före:



Efter:



 Gröna Lund förra sommarn :)

De var nog allt, tror inte jag uppdaterar mer ikv! Så God Natt :)

Planerna :(

Planerna för idag gick inte som tänkt. Jag gjorde inge förutom att träna & passa Kajsa. Ojoj, måste bli bättre på att utföra mina planerade grejs ;)

Nu i bastun med mamma :)

Puss

Vilken bild har jag läppglans på?

 haha



 Hahaha

Svennebanan

Jag har fastnat på svennebanan, suttit o hört på den hela morgonen nu. Föresten ringde mamma mig imorse och sa att jag skulle ha varit hos tandläkaren idag. Det hade jag glömt, de slog mig först när hon sa de. De har blivit lite ändrade planer för idag.

Jag hinner inte ner på stan, Kajsa kommer och vi ska vara barnvakt, jag borde ner på stan(fast jag inte hinner) och kolla hur mkt de kostar att laga en sprucken skärm. Ja, jag tror de var allt. Hehe.

ååååh! de funkar int att infoga en film!!jag blir galen ;)

Puss ändå!!

Planera

Vet ni vad jag gillar att göra? Man skulle inte kunna tro det, men jag gillar faktiskt att planera. Nu tänker jag planera här på bloggen:

Imorron ska jag:

- Städa rummet (finare)
- Fixa hudfärgade trosor
-Köpa dubbelsidig tejp
-Trän
-Laga middag
-Fixa en sak på datan
- Planera tisdagen ;)
- Läsa klart boken
- Ut och hoppa ( beror på vädret)
- Blogga





Så ser ungefär min dag ut!

Men nu ska jag tvätta ansiktet och göra mig i ordning  för natten. Kan hända att jag inte hinner blogga mer idag :) Har blivit mindre bloggade igen nu :(

Puss

Tråkar

Egentligen ska jagstäda, har inte orkat städa ordentligt ännu. Mamma kommer bli galen menmen . Nu måste jag gå och göra nåt.

Hejdå

Om någon undra över förra inlägget, så vet ni vilka ni är..

Fjortisar?

Jag har just kommit hem från träningen, eller ja, för en timme sen. Nu ska jag städa mitt rum innan jag går och läser igen.

Jag tänkte bara fråga. Hur tycker ni att en fjortis är? Måste man ha blont hår för att vara en fjortis? Ville bara fråga det, för vissa säger att jag är/ ser ut som en fjortis. Omoget.

 Den är jättemörk, men om man tittar noga så ser man lite. Tar kort på hur de ser ut efteråt också :)



God morgon

Ja, jag hann skriva ett inlägg nu förrän jag åker iväg på gympa.Jag tror jag kommer hem kvart över 3 ungefär. Kan blogga mer då. Men nu ska jag äta frukost. Ville bara säga att jag inte har försovit mig idag!!

Puss&kram



¨Så det blir gympa nästan hela för middagen idag alltså ;)

God natt

Nu senare ikväll har jag faktiskt inte varit så tråkig och bara läst. Jag, mamma, Emma & Malin var ute på biltur..Eller som mormor brukar säga ''rairai''. Vi for runt stan och åt glass och myste. Vi åkte bil i exakt 1 timme. Men nu ska jag vara tråkig och läsa lite till, sen ska jag sova. Ska upp 9 imorron för att träningen börjar 10 sen. Kanske hinner säga godmorgon.

Puss


Bloggar?

Har ni nå tips på roliga bloggar? Snälla, ge en kommentar me nån blogg man kan läsa :)

PUSS

Läst läst janina läst

Nu kan jag säga att jag är helt fast i boken. I boken ''när jag hör din röst''. Det går inte riktigt undan när jag läser, men jag läser iallafall. Jag har gjort de hela morgonen, senare kom Janina. Hon var inte här så länge. Så nu ska jag återvända till varulvarnas eller vampyrernas värld. ;)

 Om jag kunde drömma (första boken)

 När jag hör din röst (andra boken)

 Ljudet av ditt hjärta (tredje boken)

 Så länge vi båda andas (sista boken)

Böckerna rekomenderas :D

Puss

slö

Asså idag är jag slö. Jag sov till 12, sen har jag bara ätit frukost och duschat. Nu ska jag väl fixa mig lite. Sen kommer väl Janina hit tror jag.

Men nu måst jag komma igång lite..

Puss



köpte nya skor i sverige, syns inte så bra på bilden..Men jag gillar dom ;)

Hemma..Redan

ja ni, vi är faktiskt redan hemma nu. Mamma kom på när vi satt där på rummet, att om Malin springer ut i bilen direkt efter sin träning hinner vi me kvällsfärjan hit! Så nu sitter jag här hemma i pyjamas och ska strax gå och lägga mig i min säng och läsa.

Föresten, idag på färjan så skulle Emma och jag spela godisbingo i barnrummet. Och vet ni vad som hände där? Man skulle göra olika saker varje gång man fick en ruta. Så fick jag en, då skulle man göra en kullerbytta mitt på mattan och de gjorde man. jag hade min lilla handväska på mig, drog fram den på magen, men när jag rullade ner på rygg så for den bak på ryggen igen. Så allt bara knaka till. Alla skrattade. När jag sedan tittade om någonting gått sönder så ser jag att min kamera spruckigt!!!!!!!!!igen!!!!!!!!! nu kommer vi iallafall inte få de på garantin.. Men he..mvete mina nya solglasögon, måste gå och se om dom gick sönder..vänta !!


 Yeeey, dom klara sig!



 Posar i pyjamas ;)

puss


Sverige, Malin lilla rum :)

Nu sitter jag här på bäddsoffan i Malin lilla rum. Snart ska vi till gympasalen där Malin ska träna. Har inte köpt så mkt idag, fanns nästan ingenting. Men nu ska jag byta om innan vi far till gympan. Ville bara säga att jag lever.

Puss




Packa

Nu borde jag egentligen packa  till sverige resan imorn. Men jag orkar inte. De får bli senare ikväll. Man behöver inte packa så mycket när man bara ska till Sverige en dag. Nu ska jag se på ''hjälp jag är med i en japanisk tv-show''. Skriver ikväll!

Puss :)



Gympa ikv, imorn sverige :D

Ikväll så är det gympa en gång till! Det ska bli skönt! Imorn är de Uppsala som gäller ;) Längtar, jag gillar uppsala..Sen så ska vi sova över till på lördag som vi åker hem på..Vi ska sova i Malin lilla lägenhet,mysikt! :) Nog för att jag missar ett dubbelpass:( men jag tränar ändå bara serier just nu. Tar in träningen på söndag igen sen, när jag vilat upp mig och allt!!!

Hörs ikväll!!<33

Försovning

Dan börjar bra, med att Emma kommer inrusandes i mitt rum..
- Hanna, du borde nog stiga upp nu. Klockan är kvart före 10 och er gympa börjar 10. Fanny & Frida sitter i bilden och väntar på att du ska komma utanför.
Jag rusar till garderoben sliter åt mig en gympadräkt , tar lite sker med mig och rusar ut. Jag hade inte ätit nåt, men jag var så mätt sen igår så de gör inte så mkt.

Nu ska jag bara chilla tills jag ska på gympa igen.

Puss

 Jag vet gammal bild men..

När jag hör din röst

Idag tänker jag faktiskt inte va på datorn tills jag somnar, utan jag tänker faktiskt läsa ''När jag hör din röst''. Kommit igenom lite mer än halva..Går inte så fort när jag läser,haha. Nu är dee boken som gäller ;) God natt på alla er söta<3

Puss på er :)

 Hitta bilder på datn som jag inte visste att va tagna ;)

Fanny & Frida next

Nu snart ska jag börja åka till Fanny & Frida bara fixa mig lite först :D

Puss

Bloggar efter det!

Snart Fanny & Frida :)

Nu sitter jag här i huset helt ensam, ganska skönt faktiskt..Nu ska jag titta på tv och bara chilla. Senare ska jag till Fanny & Frida på gympamiddag :)

Puss

Bloggar senare

 Föresten är Kajsa här idag ! Gulle..

Baka baka baka kaka

Nu måste jag baka hela dan igen, för halv 12 kommer,my friends och ska äta upp allt :D skriver mer sen..SEn måst jag och handla present till mina små gulltroll FANNY & FRIDA som fyller 14 ÅR idag :)

GRAAAAAAAAAAATIS SÖTISAR :)


puss


 Grattis Fanny :)

 Grattis Frida :)

Har inte så bra bilder på er ;( men dom har får duga :)

Puss


Godnatt-inlägg (igen)

Nu blir det ett sånt här ''godnatt-inlägg'' igen..Nu ska jag äntligen få sova :) Imorn ska jag upp tidigt igen, för att baka tårtor till mitt ''kompiskalas'' hoho..

Nu blir de att fixa bilder på Fanny & Frida här..Har ju ny dator så har inga bilder på dom här:(

Puss

Bloggat mycket mer än vanligt..

Helsicke vad jag har bloggat mycket idag, och mer ska de bli. Nu sitter jag i soffan och ser på ''My new BFF'' så himla töntigt men roligt!

Bloggar ett ''godnatt-inlägg''ikväll! Ska prata me malin ännu ikväll så..

Puss


Släktkalas

Nu är släktkalaset i full gång :D Jag har lite tråkigt,så jag sitter här & tar massa kort...på mig ;) 

Skriver mer ikväll :)

Här får ni en bild från ikväll :D

 <33


Bråttom

Jag satt här just på datan i lugn&ro , så ser jag på klockan som är JÄTTEMYCKET gästerna kommer ju snart! Hjälp asså! Och sen råkade jag trycka på någon knapp, så jag vet inte om bokstäverna blir så stora nu, får fixa de senare.. Bloggar mer ikväll tror jag ;) Det har blivit mycket mer bloggande nu när jag fått min minidator :) eller vad tycker ni?

Frukost->Gympatränare->Gympa->Släktkalas

Idag kommer inte att hinna blogga idag, förutom nu och ikväll! Här har ni dagens schema :):


9.30-12.00 tränare i bollhalla
12.00-12.30  äta lunch där med fanny
12.30-15.00 gympaträning
16.00 -> Släktkalas

Liiiite proppad schema asså ;)

Här har ni en bild på min frukost nu :

 Haha, gröt och juice :D Mums!

Skriver mer ikväll!

Puss


God natt

Nu ligger jag i min säng,pratar med lite folk! Har de mys och ska snart sova..Jag pratar me Malin,som är i uppsala just nu och tränar,eller hon tränar ju int nu men..haha..sen ligger jag och tittar på shawn johnson klipp också :) och andra gympaklipp..

Men nu ska jag nog försöka sova om jag ska komma upp imorron :)

Puss



Första inlägget med min minidator :D

Här kommer mitt första inlägg med min lilla burk ;) Jag ligger här i soffan chillar,bloggar & tittar på tv..Kan de bli bättre?

Jag kan NÄSTAN lova att de blir lite mer inlägg nu när jag har min egen dator.

 yeey! jag fick en jättesöt mus av frida j, frida l, fanny & jutta! Tack!

Har inga bilder på de men jag fick jättefina smycken av Vanessa, Frida B & Maria idag också :) Tack för de också :)

Puss

Nu ska jag fortsätta se på Mommy's boys ;) Riktigt bra asså ;)

om de sen står att jag skrivit de här kl.typ halv 5 s¨går klockan fel på min dator så ;)'

14 år

Då var man 14 nu då ;) Haha..Imorse vaknade jag av sång, som kom från mammas,pappas & emmas munnar!Ja må du leva, ja må du leva o.s.v . De var faktiskt första gången jag har vaknat när dom börjar sjunga & inte vaknat tidigare. I alla fall fick jag ett ganska litet paket, i paketet fanns en.....minidator :) i rosa var den..Jag sitter tyvärr inte och skriver på den nu men ikv kanske :D

Asså varför lyckas jag alltid? Fanny & Frida hade ju hjälpt mig igår ! Fanny hade kokat chokladsås & Frida bakat! Vi satt chokladsåsen i kylskåpet. Idag då så ringde jag mamma och fråga om jag kunde värma upp chokladsåsen i mickron.Hon sa jo, om du kollar den var 10nde sekund. Jag satt på högsta värme och glömde bort att jag hade den på värmning. Helt plötsligt hör jag '' POFF'' jag kommer på vad jag har i mickron & när jag öppnar mickron så ha hela chokladsåsen svämmat över! Jag börjar gapskrattar o häller de som finns kvar på märäng (som jag brännt) och på grädden då, såsen var ju het så grädden smällter..Jag bara ''äh, de får va'' till jag ska sätta in tårtan i kylskåpet. Tårtan går sönder och trillar fel väg ner på bordet! ojoj, men den blev ju god ändå! visst tjejer?!

 puss

Sen så ska jag bara säga .Tack för alla fina pressenter jag fick av er ala som kom hit :) och tack för alla som messat!

Puss igen


Fanny & Frida

Tack Fanny & Frida för hjälpen idag! Ni är bäst :)

Nu måst jag dammsuga om hela huset, för de blev int ''godkännt''av pappa..suck!

Puss

Ut i solen

Alla som sitter på datorn nu (som jag) så säger jag bara..''ut i solen me er'' de ska jag i alla fall´, med ''när jag hör din röst'' i handen ;) Boken är såå bra aså ;)

Puss

Skriver ikv.

1 dag kvar till min födelsedag :)

Bilder

Här kommer lite bilder sen avslutningen igår :)

  Hade ingen bra bild på min klänning men..Här är en bild i alla fall ;)

 Sara :)


 Mina skor


 Joar var galen

 Janina

 Janina igen

Tacj för en skitbra kväll tjejer ;)

Avslutning om 1 ½ timme :D

Nu måst jag upp och fixa mig till avslutningen :P

Puss

Klippt mig

Nu har jag klippt mig :) Det blev pannlugg, ljusare hår & jättetunnt. Men jag gillar nog det.

Imorn är det avslutning :D Ååååh! jga längtar faktiskt! Och om fyra dar är de min födelsedag :) NU ska jag skriva saker jag önskar mig ! Det kan vara som tips till andra också :) Jag har skrivir det förur, men ändå :D


- Tv serier. ex. oc,gossipgirl, desperate housewives, lost m.m

- tv

- pengar

-smycken

-smink

-dator

-stutsmatta

-presentkort

- wii

-godis

-resor

mer kommer jag inte på nu..men nu ska jag gå..

Hejdå <3

Ni får se hur jag ser ut på avslutningen imorn"!


 Fanny & jag har våra bästa ideer! Visst Juttis! Imorn avslutning..då smäller de ;) <33

Förslag på presenter

Alla saker har jag hittat på http://www.coolstuff.se:

 En Jättebanan & 2 klubbor till. Man har den i vattnet och försöker få ner den andra :) kostar 299kr

 Om man vill köpa nåt lite dyrare så kan man satsa på dessa:) 1895 kr

De är i alla fall 2 roliga grejer :)

Yeey om 5 dagar är de min födelsedag :D

Puss

Kompisar

Vet ni vad det värsta som finns är?! Det är när kompisar sviker. Det är det ända jag tänker skriva för idag.

Svenska-saker i 100-tals

Jag vet inte vad min svenska lärare egentligen håller på med! Tills imorn ska vi ha klart en recention, en saga + att jag ska göra nån muntlig precentation!!! ÅÅÅH! jag tror jag dör asså!!


Nu sitter jag och babblar med Malin på msn..ojoj..fy vad vi har sjuka ideer asså ;) Men dom är asså BÄST!


 Gammal bild på Malin när hon hade ljust hår ännu ;) Nu har hon brunt :)

Puss

Skolan

Nu sitter jag i skolan..Sista veckan har just börjat, YES! I morse kom jag på att det bara är en vecka kvar innan jag fyller 14! ÅÅÅH, vad jag längtar dit! Kom hem till mig och ät tårta om ni vill ;)

Puss

RSS 2.0