I göteborg

Hejhej! Jag hittade en dator här i huset! Eller ja, det är inte så svårt att hitta dom har hur många som helst. Kan inte skriva så mkt, för vi ska ut just, med en ribb. Så kmr vi bo på holmarna vi besöker. Är hemma på Åland igen på söndag. Så då kmr bilder och så skriver jag om resan. Nu ska jag borsta tänderna och packa det sista. Ha det bra!

Puss ♥



Hade ingen annan bild ;)

Göteborg

Ligger i sängen nu, ska just släcka lampan och försöka sova. Måste stiga upp tidigt imorron, bilen går här hemifrån lite före 7. Kanske hinner säga hejdå här på bloggen. Ja, jag vet iaf inte vad vi ska göra i Göteborg. Men imorn kväll ska vi gå på Liseberg tror jag. Vi kmr hem på söndag kväll. Kommer inte ha tillgång till nån data tror jag, så bloggar inte på 5 dar tror jag det bliir.

Ha det bra så länge! Puss♥ 



Rolig bild på när jag skruvar! :)



Bilder från Frida

Dom lovande bilderna:













sry att jag inte lagt upp bilderna tidigare, men blogg.se har krånglat..för mig iaf.. Skriver nog ett inlägg till idag! Men först måste jag packa, åker ju till Göteborg imorron!!

Puss ♥

-

Mitt läsarantal bara minskar och minskar.. Haha, kanske det är för att jag inte tar bloggen så seriöst..haha. I morgon får ni bilder på när Frida och jag hoppade idag. Vissa blev faktiskt fina. Nu ska jag bara kolla några till bloggar innan jag ska sova. Imorron skulle jag kanske vara med Saga! :)

Sov gott!

Facebook

Yeey, nog för att jag är sist men, jag har skaffat facebook! Jag förstår inget av det just nu, men jag lär mig nog. Vi har inte tagit nå bilder ännu, men jag ska försöka få Frida att vi ska ta nu! Haha, skriver mer sen nån gång!

Puss ♥

Vaken och pigg :)

Idag sov jag ganska bra faktiskt! Jag vaknade lite före 8 och tänkte gå upp då. Men så orkade jag inte iaf sen, och somnade om. Snart ska jag till Frida, ska bara klä på mig och fixa mig, så är jag klar sen. Borde tvätta håret också, men det gör jag ikvl istället sen..

Nu sitter jag och kollar bloggar. OOch så ser jag på lite snygga kläder och skor också, gå in på www.modekungen.se, där finns de fina kläder och skor :)

Nu ska jag fixa mig lite, innan jag åker iväg. Skriver säkert mer hos Frida.

Ha det bra ♥

På kvällarna

Usch!På kvällarna får jag typ ångest över att, ja, att de är kväll och att jag (oftast) inte gjort något under dan. Bara typ suttit och tittat på tv och så. Har ni fått den känslan nån gång? Sen blir jag helt arg när jag vet att jag inte kommer kunna sova. Idag t.ex så somna jag vid kanske 1- havl 2. Klockan kvart före 4, kom pappa hem och var i köket. Jag har börjat vakna jättelätt på nätterna, så jag låg vaken och lyssna vad han höll på med. Så jag låg vaken till kvart före 5 ungefär. Sen somnade jag igen och sen igen klockan 7. Då lå jag vaken endast ½ timme. Klockan 11 ringde mormor mig och väckte mig, lika bra det men.. Det hörs inte så jobbigt, men det är de. Att hålla på att vakna mitt i natten flea gånger är skitjobbit. Hellre skulle man sova en kort natt, men att man skulle sova hela natten. Iaf jag.

Nu har jag gjort mig beredd att gå och lägga mig! Så det ska jag göra nu, eller försöka sova iaf. Imorron ska jag till Frida, klockan 12! Ska bli roligt. Men måst logga ut nu. Sov gott.

Puss

Rockoff bilder ( och Sverigeresan )




















Sverigebilder:





Klacken är lite konstig, men dom var riktigt sköna ♥



Hitta ett par byxor som skulle passa mig ;)



Haha, pappa på båten! Haha, såå söt ;)









Det var mkt publik på Takida :)





De får räcka med bilder för just nu..

Har gjort massa annat idag också, så har hållt på att ladda upp några bilder i taget. Det är därför jag inte skrivit på hela dan :)



Stan med Elin *suck*

Haha, nu ska jag bara fixa mig och sen MÅST jag på stan med Elin , fast jag redan är helst dööööööööööööd!! Får inte skriva mer för Elin nu..syns!

Länge sen sist!

Har inte skrivit på 16 timmar nu. Men nu gör jag de. Men jag vet inte vad jag ska skriva om så. Idag vaknade jag klockan 1 och åt frukost ganska direkt. Sen har jag väl inte gjort så mkt. Ikvl blir det rockoff, som vanligt.Det kan bli ganska mkt folk, för det är ju självaste Markolioo som kommer!! Jaja, gör ett inlägg nån gång lite senare med betyget på Johan Palm och Hammerfall. Nu ska jag gå ut och spela tennis på pinne, med Emma! Det är skitkul, jag loovar! ;)

Puss


Hemma

Hemma tidigt ikvl också. Skulle egentligen fara med Pernilla och Ronja till Pernilla. Men orkade inte sen. Och imorron jobbar dom också..tyypiskt. Nu ska jag tvätta bort allt smink innan jag hoppar ner i sängen och försöker sova. Har faktiskt varit en kul kväll. Tack alla som gjort den så bra! ♥

Jobba

Jag tänkte städa rummet nu och sen upp till mormor och städa lite åt henne också. Man får bra betalt där och så är det ju roligt att hjälpa henne och sitta och prata. Jag måste tjäna lite pengar nu till jag åker till Göteborg nästa vecka, på onsdag. Men nu ska jga inte fastna här. Ska börja städa.

Puss♥


Betyg för Pauline och Jerry Willians

Igår var det Pauline som sjöng först på Rockoff. Det var lite synd, för det var knappt en full rad som stod vid scenen. Men
hon sjöng bra och var glad. Så poängen blir...4 av 5 .



Sen var det Jerrys tur, och betydligt mer folk. Han sjunger så roligt, haha. Värsta gammeldags rock. Haha, men  han var väl ganska cool. Så han får nog 3½ av 5. :)

2007-06-29 - JERRY WILLIAMS från Eldorado / Peace & Love

Ikväll är det Hammerfall och Johan Palm. Det ryktas bli mkt folk. Jippie!!!

Skriver ett till just! Puss ♥

Fixafixafixa

Ska hoppa i duschen nu, innan jag fixar mig mer. På rock off idag..med nya krafter!! :D Försöker ta mkt bilder idag!

Puss ♥

jobba hos mormor

Ska bara fixa mig nu, så ska jag och hjälpa mormor med lite saker. Morfar köpte ju en jeansjacka till mig, som jag ska jobba av..

<Ha det bra!

Ändrade planer!

Det blev inget rockoff för mig ikvl. Jag for hem ist , och myste. Var nog för trött idag kände jag. Men imorn ska jag dit iaf. Med Malin. Nu ska jag snart gå och sova. Fast jag ''går och sover'' ganska tidigt nrukar jag inte somna förrän halv 2 - 2. Såja, det är skitjobbit faktiskt. Imorron på dn tror jag Malin skulle komma hit, och då hittar vi ju på nåt skojj.

God natt..

Puss ♥

Barnvakt

Sitter hos Britt nu med Vilde :) Ska vara barnvakt till Kajsa plutten ikvl en stund innan Elin kommer och tar över mig..Haha, ska till rockoff också. Men det blir först senare. Blir tidigt hem idag igen, skit trött asså.. Kajsa sover just nu. Hoppas att hon inte vaknar nu direkt. Ska fixa mig här tror jag, så far jag direkt och lyssnar på vem det nu var.. haha.

Ha det bra ikvl, kanske skriver när jag kommer hem..

Puss ♥

Plektrumet

Nu ska jag berätta om plektrumet då. I slutet av konserten kasta dom ut alla plektrum och så. Så kastade dom ett åt mittt håll. Jag hoppa och försökte ta det, men det for ur handen och ner på marken. Jag tror jag var först som såg det, för jag störta ner först av alla och tog massa gruf i mina händer. Medan jag hade handen där nere kom en tant och stammpade mig mitt på handen för att jag skulle ta bort handen. Men det gjorde jag inte. Jag reste mig upp igen och sila ur gruset och såg nåt svart. Och det var plektrumet. En stund efter kom det en kille i tp 20 års åldern som kom fram till mig och ropa och ryckte i mig:
- Vad vill du ha för plektrumet??
Jag bara:
- Jag vill nog behålla det för mig själv..
- VA!!?? vill du inte sälja de till mig då??
- Näää
Så gick jag längre fram. Så nu ligger det i min väska och ruttnar. Vet inte egentligen varför jag inte sålde de.. Skulle ha gjort de för 150 e :D haha, inte för jag tror att han skulle köpt det då men..

Nu gossip, sen våffelkalas ;)

Puss ♥

Betyg för Caroline af Ugglas och Takida

okej, god morgon. Här är betygegt av Caroline och Takida.

Carloline af ugglas:



Det var typ ingen i publiken,bara vuxna. Och usch! Hon sjunger ju inte bra precis.. Haha. Så hon får 1 av 5.






Jag skriver just ett till inlägg om när jag och hur jag fick plektrumet!! Men det var mkt publik och typ där längst fram hoppa och skrev ju alla. Det var ju kul. Så dom får..hmm, 4 ½ eller 5.. Äh, jag vet inte, kanske 4½ för dom skrev inga autografer.

Kommer strax ett till inlägg!

puss ♥

Plektrum från Takida

Det blev en tidig kväll som jag sa. Men kvällen har varit rolig, och nu är jag trött och tänker gå och sova. Fick takidas plektrum :D berättar mer imorn. Dööööööööör !! Ja, jag tror jag håller på att dööö, fråga Frida j varför..haha ;)

Rock off!! Takida!!

Nu har jag just sminkat mig färdigt och ska just börja med håret. Vilde har just kommit till Åland, så hon sitter också här i mitt rum nu. Kul att se henne igen. Ska till rockoff ikväll igen. Idag är det Takida som är där. Blir mest folk idag tror jag. Jag skulle möta Janina där halv 9 så. Sen blir det nog en tidig kväll, somnade sent igår kväll och måste upp tidigt i morse.



Om shoppingen:

Ja, det var ju inte meningen att vi skulle shoppa nånting idag. Men det blev ju lite iaf.. Haha, visar bilder på de sen, men det var i alla  fall en ring, en jeansjacka, underkläder, ett typ linne och massa saker för ansiktet, typ ansiktsmaskar och sånt. Och så var det lite småsaker till. Men nu måste jag fixa igen..

Ha det bra!

Puss ♥

Sverigedag!

Igår kväll fick jag veta av mamma att vi skulle till sverige idga. Jag tror inte de blir så mkt shopping, men vem kan åka till sverige utan att få nåt me sig hem. Så nu är man uppstigen och inte speciellt klar men..Måste fixa mig nu. Skriver ''betyget''ikvl för Caroline of ugglas. Kommer hem redan halv 7, så hinner gå på Takida.

Ha det bra idag nu!!♥

Betyg för Orup och Lena

Nu tänkte jag berätta om igår. Jag cyklade till rockoff med Malin. Där lyssnade vi på Lena och Orup, publiken var som vanligt. Död. Jäääklar vilken attityd Lena har asså! Haha. När allting var slut gick Malin och jag och satt oss på ett par stenar och titta på alla galna, berusade människor som gick runt där. Och så satt vi och prata och skratta så att man höll på att kissa på sig! Haha, jag hade jätteroligt!!

Tack för en rolig kväll Malin! :)




Okej till betyget. Dom får 3 av 5 dom med! Orup såg sååå gay ut asså, när han stod där med sin uppknäppta sljorta och vicka på höfterna.

Ikväll är det Caroline of Ugglas på Rockoff. Jag far ner dit med Malin, sen får jag se hur det blir.  Föresten efter rockoff har varit får ni bilder tror jag. Det blir lättast så..



Nu till idag. Klockan 1 ungefär cyklade jag ner till ''Lördag hela veckan'', men blev inte där alls nå länge. Sen cykla mamma, jag och Emma upp till mormor och morfar. Där klippte jag gräset och var duktig. När vi kom hem såg jag och Emma på ''¨Sunes sommar''.  Medan vi chillade ringde de i pappas telefon. De var Malin som ringde från butiken och berättade att det hade skjutits på Torggatan. Hon visste inte vad som hade hänt men, det hade skjutits ca 8 skott! Nu senare fick vi reda på att 2 st hade försökt råna en typ värdetransport eller nåt sånt. Läääsktigt!!!

Ha det bra!

Puss ♥

Middag, sen rockoff

Just kom Tony och Eva och deras små barn ;) haha. Dom är våra middagsgäster idag. Och så skulle Elin, Emmas kompis, komma och äta också. Hennes mamma skulle bort så. Sen är det rockoff som gäller igen. Lena och Orup den här gången. Ska med Malin (D) idag igen tror jag. Men man träffar ju massa folk där nere sen så. Haha, nu ska jag berätta nåt ganska komiskt.. Igår kväll när jag just höll på att somna hör jag:
- Wohooo!
- Jag flyyyyger!!
Ja, massa rösster. Så hör jag Malin, från sitt rum, säga:
- Asså det är några som hoppar på vår studsmatta mamma!
Mamma springer ut i bara morgonrock och ropar:
- GÅ BORT FRÅN STUDSMATTAN!
Alla springer bort, förutom en, som börjar säga förlåt och ursäkta till mamma. Haha, mamma kommer in igen. Vi hade fönstrena öppna så man hörde utifrån:
- Vad var det där för tant?
- Hon förstörde allt roligt!
Haha, ganska roligt faktiskt att ligga i sin säng och höra folk prata skit!

Men nu ska jag sminka mig lite, sedan äta middag och sen ner till rock off!


Öööö? Vad hände!!??


Jaja, puss


Bloggar?

haha, jag täller frågan igen. Vad läser ni för bloggar? Länka dom så jag har nåt mer att läsa än vad jag har nu!

Puss ♥

Betyg för EMD och STARPILOTS

Kom hem ganska tidigt ikväll. Inget drag på rock off. Alla emosar tar över stället (hjälp!). Haha. Det var bara Janina och jag som hoppa och dansa. Bara typ 5 åriga emos där. Jaja, emd var ju sådär, ja, som dom brukar om man säger så. Och Starpilots var dåliga. Dom sjöng inte bara dansa typ och Joan(vet inte namnet), asså (riktiga) sångaren, var inte med.  Men vet ni? Jag fick kram av Danny ohc Mattias och en bild med Mattias också. Jag överfallde honom typ, så ser helt dum ut på bilden. Men jag har den inte nu, för det var Malin som tog den. Här kommer poängen:



Emd får 3 av 5. Dom var faktiskt ganska bra. Men publiken var ju helt DÖD så, då blev det tråkigt!



Starpilots få 1-2 av 5. Dom bara dansa och sjöng inte ens. Och tog ''higher'' 2ggr. Och så sjöng dom allvarligt 4 låtar,med 1 låt 2 ggr. Dåligt!!

Imorron är det Lena och Orups tur. Haha, kanske dom är bättre!?

Puss

Nu ska jag sova. Bilder kommer sen,orkar inte ladda upp dom nu..

Drar nu!

Nu drar jag ner med Malin och Janina till rock off. Bloggar mer ikv eller imorn..

Syns där??!! Haha, puss ♥

Skön låt!

Det gick inte att få klippet till bloggen, den ceppa.. Men du kan klicka Här!

Puss ♥


Rockoff-dag!!

Ja, idag börjar rockoff, och det är sol ute. Bra att det inte blir en regnig kväll i alla fall. Man vet ju aldrig men, jag tror faktiskt int att det blir de. Idag ska jag kanske ner på stan. Men jag kan inte köpa nåt för jag har 2 e på mitt visa electron. Bra!! Haha. Morgonen har gått ut på att se på Gossip GIrl. 3 avsnitt blev det. Nog för att jag har sett det redan, men jag kommer inte ihåg hela serien så.. Nu ska jag fortsätta se på gossip, sen får jag se hur jag gör!!

Puss ♥

Nattinatti

God natt bloggen! Skriver mer imorn om min ''resa''. Haha, sov gott allihopa!

Puss

Hemma igen!

Nu har vi vart på vår tvådagarsutflykt. Den har väl varit bra. Bara vilat, solat och badat. Vi bodde ju på havsvidden, i en stuga typ. Man hade jättefin utsikt. Bilder kommer sen. Ville bara säga att jag lever och är hemma!!

Puss♥

Hejdå på ett tag!

Nu åker jag på den där ''Ålnadsturen'' jag pratade om förut. Kommer hem i morgon kväll tror jag. Har kameran laddad så jag hoppas att jag orkar ta mkt bilder. Föresten, vill ni höra vad jag hade gjort igår kväll!? Jag skulle ladda min ipod. Så jag gjorde de hela natten, trodde jag. För i morse när jag skulle ta ut den hade jag inte tryckt in behållaren tillräckligt långt!! Sååå smart av mig.. Men nu ska jag gå. Ha de så bra medans jag är borta!

Puss ♥

Ps. Jag var ut och jogga med Malin igår. Jag är DÖD!

Godnatt

Godnatt bloggen, blir en ''tidig'' morgon för mig imorron. Har inte packat ännu, men blir ju bara borta en natt så. Ha det bra och sov gått! :)

Kram och puss

Passet!

Japp, jag köpte ett rockoff pass nu. Jippiii! Jag behövde betala 20 e själv och resten betala pappa :) Jättesnällt av honom faktiskt!





Puss  ♥

Ha det bra!


Ålandstur

Godmorgon! Vet ni vad vi ska göra imorn? Vi ska fara med båten till Geta, checka in på Havsvidden och sova där en natt. Sen far vi typ andra vägen tillbaka. Så vi får se Åland på en annan sida. Haha.

Nu ska jag försöka va poetisk:

Att se fåglarna kvittra i ljumma sommarvinden,
är som att höra den visslande grinden.
Doften av blommor fyller en hel,
nej, nu blev det väl lite fel?
Att kunna sola på ett berg rött,
det är faktiskt ganska dött.
En härlig Ålandstur vi ska ha,
ja, vi får hoppas att den blir bra.

Det var den, Malin hoppas du tkr min blogg blev bättre nu,haha.

Puss ♥



En bild från havsvidden!!


Besökrekord!

Har slått rekord, med till och med 7 stycken. Många vet säker HUR jag gjorde de.. Nu vet jag att det funkar i alla fall!

Puss ♥

Byta rum med Emma :)

Vet ni vad mitt ''sommarprojekt'' är? Jo, jag ska byta rum med Emma. Jag byter alltså till ett större rum. Men jag vet inte hur jag ska göra det riktigt. Sitter och funderar på de.  Ska jag har typ vitt i hela rummet, färgglatt eller mörkt? haha, jag vet inte. Jag vill gärna ha förslag! :)

Puss ♥

 




Rock off pass eller inte??

Just nu funderar jag mest på om jag vill köpa ett rock off pass eller om jag bara ska köpa biljetter och spara pengar till shopping i Göteborg i stället!! Vad tycker ni? Jag kan inte bestämma mig!!

Puss ♥

Äventyrsgolf!!

Snart kommer Elin hit, vi ska och golfa. Det som jag är bäst på! Hihi, Malin har inte stigit upp ännu. Hur länge har hon tänkt sova egentligen. Jaja, det blev ingen jogging idag i alla fall!!(tror jag)

Ha det bar!

Försöker ta kort från golfen! ;)

Vägrar stiga upp!

Ja, Malin vägrar stiga upp. Hon sover djupt, och blir sur om jag försöker väcka henne ( som hon sa  igår att jag skulle göra). Så nu har jag gett upp hoppet! Haha. Ska äta frukost nu i stället!! ;)

Pusspuss

Blir lite snabba inlägg nu..

Ut

Malin sover ännu, och jag hoppas hon vaknar snart, för vi ska ut snart. Nu ringde hennes väckarklocka (igen) måste kanske gå och väcka henne.

Puss ♥

Tävlingar och frågestunder

Vet ni vad jag tycker är kul?Tävlingar och sånt på typ Kenzas och sånas bloggar! Jag blir alltid typ beroende på att kommentera då, jag tror alltid att jag har turen på min sida så att jag kommer vinna. Men tyvärr brukar det ju inte vara så. Haha..Nu har jag faktiskt hittat kameran och håller på att ladda över bilderna. Asså jag har bilder från sista kvällen på öspelen också, som jag lägger ut här. Men dom är inte så många tror jag. Sen lägger jag ut några som vi tog hos Frida på studsmattan! :)



Okej, det fanns bara en vettig bild från sista kvällen. Haha, det här var typ tidigt på kvällen i Stadshusbacken. Sen gick typ alla och dansa.

 

Vi åt glass och jordgubbar hos Frida! Mums ♥



Lite av Fridas rum..Haha



Min skruv..Guuuud vad snygg bild va??!!!Haha..NOOOT!



Frida gör sträckt fram



Sjuk bild ;)



Frida gör ringhopp :)

 

Jag gör nåt!;)

Det var nog allt!

Puss ♥


Ja just ja!

Jag glömde säga tror , jag har simmat idag! Eller ja, doppat mig i alla fall. När vi var ute på sjön, ville mormor att alla skulle simma. Och jag som inte doppat mig i år ännu! Det har jag gjort nu. Mommo puffa i mig! haha..Guuud, vad jag tycker synd om MAlin nu.. Krya på dig!! ♥

Sjön

Efter godishandlandet så for vi ut på sjön. Eller bara Emma och jag, från vår familj. Gustav körde. Måste faktiskt ge beröm till han för att han kör så bra. Jag menar, han är ju BARA 14 år.. Hihi, nu är det så, att jag TÄNKTE ladda över bilderna från kameran hit, men jag vet inte riktigt var min kamera är nu så.. Men jag hiittar den nog. Nu ska jag ut och hoppa och sen är det väl mat.. Ja, jag har nog inga planer för kvällen än.


Puss ♥


Godisdag!!

Idag öppnar den nya godisbutiken i stan, där Malin jobbar. Dit ska jag idag och köpa godis. Sen måste jag göra lite grejer på stan också. Om jag orkar, och jag lovar att svaret blir nej.. Haha, annars har jag inga planer för dagen. Får se vad som händer. Jag skulle ju ha varit med Malin ikväll, men hon är sjuk ännu och jag vill inte bli smittad så.. Jag tror inte det blir av ikväll. Vi sparar de till lite senare. Nu måste jag gå och äta frukost.

Puss♥

Föresten, jag har hittat min kamerasladd! Wohoo! Så det kommer bilder snart på bloggen ;)

Aj mitt lillfinger!..

Nu på kvällen har jag varit med Frida J. Vi hoppade först och sen gick vi ner på stan och köpte en glass. SEn gick vi upp igen hit och skulle hoppa igen. Haha, som vanligt alltså. VI tänkte göra lite bloopers. Jag skulle göra piska flicki, i blooper form ;) och kom helt fel med handen och så hände de nåt med lillfingret. Nu är det helt ömt och dunkar. Men det är inte så farligt som att det skulle vara brutet eller nåt.. Men nu ska jag fixa mig inför sängen..

Puss ♥

Kusinervitaminer

Efter filmen idag klädde jag på mig och for upp till mormor. Där åt vi jordgubbar! Mums! Uppe där satt Elin, Philip och Gustav. Vi bestämde att vi skulle göra nåt hos oss och alla kom hit. Gustav måste fara hem strax efter han kommit (han skulle på bio),men Elin, Philip, jag och Emma hoppa med vattenballoner! Så nu sitter jag här, med torra kläder på mig, under mitt duntäcke. Ska läsa lite bok nu.. Och föresten, jag har ju en ny Frida tidning..Eller ja, den är inte precis ny, men oläst i alla fall!!

Puss ♥

 Jag just nu, nästan osminkad och allt! ;) Vem vill ha massa smink på sig på sommarn?



Filmen

Nu har jag sett den. Jag satt helt ensam i soffan pch grät. Den är så hilma fin, eller inte fin , utan sorglig, gullig. Jag vet inte riktigt vad den är. Men i slutet kan man inte hålla sig för tårar. Den var inte alls som boken tycker jag i alla fall. Är den nån me som sett den förutom jag?

Puss ♥

I taket lyser stjärnorna!

Igår när vi hyrde film, hyrde vi också '' I taket lyser stjärnorna''. Jag tror jag ska se den nu, ingen annan i huset förutom jag ville se den.. Dom tycker den är för hemsk, och jag förstår dom faktiskt.
De blåser ju också  idag, så jag vet int vad det blir att man gör..

Puss ♥


Tidig kväll

Ikväll går jag nog och sover tidigt. Jag har inte somnat före typ halv 3 de senaste nätterna.. Jag KAN inte sova i min säng. Så när jag aldrig kan sova, kryper jag ner hos Emma, för hon sover då, sen somnar jag typ direkt. Men nu ska jag gå i MIN säng och läsa lite.

Puss ♥

 Det var den filmen vi såg idag! Den var väl sådär.. haha..

Bakardag!

Det blev en bakardag i dag! Vi har typ bakat hela dan idag. Nu är allting i ugnen och snart tror jag att Elin och jag far och hyr en film! Så det blir en filmkväll ikväll :D

Nu måste dom ut!!

Puss ♥

Bilder















Fick några bilder av Frida, här är dom liksom!

Puss ♥

Mysdag :)

Ja, så var det sånt här väder igen. Igår var det väl inte fint, men bättre i alla fall! Idag tänker jag bara mysa. Jag tänkte ladda upp bilder, men nu vet jag inte var min kamerasladd är. Så det får bli ikv eller imorron eller nån dag i alla fall. Jag tror jag ska se nån bra film idag. Med eller utan kompis. Hehe, har ni några ideer man kan göra en regnig dag!?

Puss ♥

Sex edication

Hahahhahahaha, jag dööör! Jag sitter och tittar på sex edication. Programmet är ju helt sjukt ju.. Jag såg det inte förra gången, men asså, vem kommer på ett sånt pogram? Haha, jag vet inte om jag orkar/vill se mera nu. Pratar hellre med Malin på msn. Vi planerar lördagen.. Vi ska ha en myslördag, med godis och film och allt tror jag :D

Puss ♥



Sofia, känner du igen bilden? Hihi, jag glömde bilden förrut! ;)




Sitter hos Frida :)

Nu sitter jag här hos Frida och lyssnar på olika mattmusiker! Vi har just ätit glass och jordgubbar. Jag fick inte göra det hemma för Frida.Haha, vi ska just gå ut och hoppa igen tror jag. Jag måst lära Frida tjekisk volt. Skriver kanske mer sen. Ikväll ska vi i alla fall fara och plocka jordgubbar. Bilder härifrån kommer senare!

Puss ♥


Göra idag? Jo, ...

Jo, jag ska va me Frida! Vi bråkar lite om vem som ska komma till vem.. Haha, hon drog lott och ville komma till mig, men nej! Nu ska jag äta jordgubbar med glass med mommo ocg moffa! :D

Skriver mer sen!

Puss ♥

Dagens sysslor

Godmorgon allihopa! Eller ja, klockan är 12. Jag kallar det inte morgon, utan kanske förmiddag! Så, God förmiddag allihopa! Idag är mina planer såhär.

- Chilla
- Hoppa ( i skitvädret )
- Bära redskap
-Chilla
- Chilla

Haha, så om man ser, jag vet inte vad jag ska göra idag! Asså de här sista dagarna har jag varit sååå trött. Bara legat och sovit på soffan! Jättejobbigt!

Puss ♥

Jobbardag

Det blev ingenting med Malin, synd. Men jag fick mkt annat gjort i stället. Jag städa hos mormor och vet ni, jag fick 50 EURO för det!!! I alla fall jag tycker det är ganska mkt. Sen nu ikv har jag varit och packat upp godis i en butik som snart ska öppna. Nu ska jag läsa och sen sova!

Puss ♥

Vart tog de fina vädret vägen?

Hela öspelsveckan har det ju varit fint väder. Eller ja, inte den sista kvällen men.. Men vart har solen tagit vägen nu?

Nu ligger jag här i min säng..igen.. Gick upp lite före 9, åt frukost, spela kort med Emma och sen kröp jag ner i sängen igen. Idag tror jag Elsa, Tove och kanske Malin skulle komma hit. Malin är sjuk, så vi ska hoppas att hon orkar. Det kanske blir en msmorgon med film och sånt!! Annars blir det gympaskola med Tove! ;)

Ska göra nåt annat nu här, än att ligga och lata mig!!! Hihi..


Puss ♥

 Jag bjuder på bilden ;) Så ser jag ut just nu !!!


Läsar-rekord!!!!! Igen!!!

Hihihi, guuuuuud vad bra!!! vad bara det jag ville säga ;)

Puss ♥

Nya mål

Jag vet att det här öspelet är slut nu. Och det är synd, men det här var inte de ''stora målet'' jag ville komma till. Det kommer mer. Nu vet jag hur allting går till och nu kan jag bara bli bättre känns det som!!

Puss ♥

Kvällen igår

okej, jag har sagt att jag sak berätta om kvällen igår. Vi samlades kl. 7 i stadshusbacken. Där skulle massa hålla tal och så, men det började regna och alla sprang till discotältet i stället. Där hittade vi Alex och pratade lite med han (eller Mlain gjorde de, vi andra vågade inte). Sen skulle han till skolan där dom sov och Maria och Malin skulle gå nånstan, så Fanny,jag, Frida B , Vanessa och Joar gick lite på stan. Vi kom tillbaka in på ''området'' sen och hittade Malin och Maria som satt vid ett bord. Vi gjorde inte så mkt där, satt och prata, dansa lite bugg och så.. Senare å kvällen började bli väldigt mkt folk i discotältet. Så man var ju där typ hela kvällen och dansa med massa fyllon. Klockan lite före 12 sprang alla ut och titta på fyrverkeriet. Mysigt. vi såg inte riktigt hela men.. Så det blev liksom en ''danskväll'' igår. Vi försökte lära en kille '' macarena-dansen'' han hängde inte riktigt med.. Ojoj, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen. Nästan alla var fulla och ja, inte vet jag. Malin D och jag for hem ganska tidigt. Kom hem lite före 1. Och när jag kom hem satt Sassa och mamma uppe och drack te. Haha.

Nu ska jag äta middag och sen ska jag klippa gräset, man vill ju tjäna lite pengar..

Bilder kommer senare, har inte tgit så många, så måst ta från kompisar..

Hanna ♥

Rolig kväll!!

Kom hem för en stund sen från avslutningsfesten. Det har varit en rolig kväll. Snart ska jag gå och sova. Nu i slutet av kvällen var precis alla ( eller typ iallafall) fulla. Det är liksom ganska konstigt att se dom man ''känner'' bli så berusaede. Jag skriver mer imorron om kvällen, är helt slut nu efter allt dansande. Imorn kommer bilder också!!

Hanna ♥

Rubrik

Usch! Jag hatar att hitta på rubriker, det måte alltid finnas en rubrik. Jaja, nu får min heta ''rubrik'' haha.
 Snart kommer Malin TROR jag. Sen ikvl är det ju sån där avlutningsak.. Nu ska jag ladda över mina bilder till datan.

Hanna ♥

Dålig uppdatering

Sorry, har inte skrivit på bloggen på ett tag nu. Haha, eller sen igår. Men igår var jag i salen till 8, sen skulle jag på fotboll halv 10. Fotbollen slutade halv 12 och efter de vr jag till stan. Hann inte skriva i går kväll då liksom.
Idag ska jag vara med Malin och sen ska jag till stan ikväll. Är hela avslutningsfest för hela öspelnen!!!!!REDAN!!! guuud vad tiden går snabbt. Jaja, nu ska jag sminka och klä på mig!!

Puss

  Hanna ♥

Morgoninlägg

Haha, det blev ett sånt där såkallat ''morgoninlägg'' idag. Har varit och duschat för en stund sen och ska snart iväg på gympatävlingar. Sista gympatävlingen i öspelen, de här året, KOM OCH TITTA!!!! Så nu ska jag äta frukost och fixa mig. Vet inte hur länge jag blir i hallen. Måste byta min t-shirt snart med nån!!! Haha, fast ska gå nu hejdå!!


Hanna ♥



Sleeptime

Nu är det sängen som väntar. Ska först läsa och sen sova. Upp halv 8 i morron, eller vänta..borde gå upp 7, för jag MÅSTE tvätta håret imorron. Ska och titta på tävlingar. Kommer inte att skriva ett ''morgoninlägg'' sen.

Godnatt

// Hanna ♥

Bråttom

Nu hinner jag inte skriva ett långt inlägg. Ska ut med båten nu, äter middag på en holme.


Pusspuss

Dagens planer

Dagens planer är träning kl. 13.30, där vet jag inte hur länge jag ska träna. Ska ju inte tävla imorn, utan ska träna ifall jag måste hoppa in. Om nån skdar sig eller nånting händer. Så jag känner väl bara på redskapen tror jag. Jag var inne på
 http://www.natwestislandgames2009.ax/article.con?id=4972&iPage=1&iLan=2 och hitta lite bilder. Här är några exempel: (gå in på hemsidan kan ni se fler)

 Haha, snacka om hög volt..Gillar bilden ;)

 Frida trilla i flickisen på tävlingen. Det fanns en bild på henne hur hon trilla :S Men hon klara sig. Hon fick inte JÄTTEstora skador så...

De var nog allt, vet inte när jag bloggar näästa gång..

//Hanna ♥

Läsar-rekord!!!!!

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!! Igår hade jag tydligen läsarrekord. Jag öka med 1, hihi. Ni behööver ju kanske inte veta vad jag har nu, men. Haha.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Okej, nu sitter jag här på verandan och myser med Malin och Emma. Dom ser på ''Ugly Betty'' och jag bara kollar shawn johnson klipp. Vi sitter och pratar i vårt lilla ''myggfria tält''. Nu kom mamma och pappa hem också. Dom har cylkat runt i hamnarna lite, tror jag.
Idag har det ju varit tävling. Mer folk var det än i förrgår i alla fall. Det gick väl bra. Jag vet inte vad jag kom, men inte så bra tror jag. Men det är ju inte bara poängen som räknas. Det beror ju på om man gör på säkerhet eller på ''risk'', asså de svåraste man kan. Jag gjorde i alla fall det jag skulle och ville göra.
Nu ska jag fortsätta att babbla på med Malin och Emma, och sen kommer säkert mamma och pappa också!!

//Hanna ♥

RSS 2.0